Герцогиня Сассекська з принцом Гаррі продовжують свій офіційний двотижневий тур по Австралії та Океанії. На цей раз подружжя вирушили в королівство Тонга. І на одному з офіційних заходів Маркл не вдалося стримати емоцій.

Гаррі і Меган у четвер, 25 жовтня, відвідали найстарішу середню школу в Тихоокеанському регіоні – коледж Тупоу. Тут вони ознайомилися з місцевим проектом з охорони навколишнього середовища. Це було друге захід за цей день і герцогиня для прогулянки на природі вибрала плаття насиченого блакитного відтінку від Veronica Beard, світлі туфлі від Aquazzura і доповнила образ кулоном від Pippa Small.

Герцогиню Сассекську особливо вразив один виступ у цей день. Вона забула про всіх королівські пристойності та буквально сміялася до сліз під час того, як хор хлопчиків у Тупоу виконував пісню і супроводжував її танцювальними рухами і навіть дзижчанням. Метою пісні хору було відлякати всіх комарів в окрузі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Після відвідування коледжу пара повернулася в резиденцію короля і королеви Тонга і взяли участь у прощальній фотосесії з приймаючою стороною. Для цього Гаррі навіть поміняв вільну сорочку і штани на сірий костюм з краваткою.

Одразу ж після фінального прийому у правлячих монархів Тонга Меган і Гаррі вилетіли в Сідней. Герцог і герцогиня взяли участь в церемонії вручення премії Австралійського географічного товариства. Цими нагородами відзначають досягнення в техніці, науці, а також істотний внесок в охорону природи.

У королівстві Тонга Меган Маркл раніше в цей день в супроводі чоловіка побувала на зустрічі з прем'єр-міністром Тонга 77-річним Акилиси Похива. Для особливого випадку Меган вибрала біло-оливкова плаття-сорочку від Martin Grant.

На цій зустрічі королівську пару познайомили з місцевою культурою. Принцеса Анжеліка показала Гаррі і Меган в місцевому центрі Фаонелуа вироби місцевих ремісників з тканини і дерева. В знак поваги герцог і герцогиня приміряли традиційні прикраси.

Нагадаємо, принц Гаррі приміряв труси на очах здивованої публіки. Принцу Гаррі зробили на Invictus Games незвичайний подарунок.

Як повідомляв "Знай. ua", Міддлтон начепила чужу тіару і підірвала соцмережі. Кейт Міддлтон відвідала урочистий прийом у Букінгемському палаці, приурочений візиту короля і королеви Нідерландів.

"Знай. ua" писав, що охоронець Маркл шокувала світову спільноту власними здібностями.