Королівська сім'я вже почала готуватись до зустрічі Нового року. Як відомо, Єлизавета ІІ та її близькі традиційно зустрічають Різдво і Новий рік у приватній садибі Віндзорської династії - Сандрінгемі, яка знаходиться в Норфолку.

Готуючись до свят, Королева Великобританії Єлизавета II вирішила потішити дружину свого онука принца Гаррі і здивувала всіх незвичайним вчинком. Глава королівської сім'ї особисто запросила матір Меган , 62-річну Дорію Регленд провести Різдво разом з членами королівської сім'ї в Сандрінгемі.

Це безпрецедентний вчинок королеви, адже такої честі ніколи не удостоювалися навіть рідні Кейт Міддлтон. Члени сім'ї Міддлтон приєднувались до королівської сім'ї на ранковій різдвяній службі в сандрінгемській церкві. Однак вони зупинялися не в королівському палаці, а в Анмер-холі, розташованому поблизу Норфолкської резиденції Кейт і Вільяма. Теща і тесть принца Вільяма не були присутні на королівському обіді, вони ніколи не входили до вузького родинного кола, яке визначила для себе королева.

Кажуть, що Єлизавета II запросила матір Меган з тієї причини, що в герцогині і майбутньої мами більше немає родичів в Англії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це знак поваги королеви до Меган. Визнання того факту, що у неї немає ніяких родичів в цій країні - на відміну від Кейт, яка має підтримку своєї сім'ї ", - пишуть в британських ЗМІ.

Дорія Регленд також була запрошена на чаювання в Віндзорі, коли планувалося весілля Меган і принца Гаррі. Королева покликала Дорію поговорити про те, чи варто кликати батька майбутньої дружини принца чи ні.

Також Рагланд вже встигла потоваришувати з принцом Чарльзом.

За словами інсайдерів, мама Меган відчула себе бажаним гостем на весіллі завдяки старанням принца Чарльза.

Відзначимо, що Доріа Регленд була єдиною представницею родини Меган Маркл на її весіллі з принцом Гаррі і, судячи з усього, зуміла справити на королеву гарне враження.

"Регленд тримається спокійно, з гідністю, не базікає зайвого перед камерами - чого не скажеш про батька герцогині Сассекської Томаса Маркла, який вже неодноразово ганьбив її своїми інтерв'ю", - пишуть в британських ЗМІ.

Сама Меган дуже близька зі своєю мамою.

Нагадаємо, недавно Доріа Регленд супроводжувала Меган маркл під час її першого благодійного обіду на честь виходу кулінарної книги.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл доведеться всю вагітність дотримуватися строгих правил.

Також "Знай.ua" писав, принц Гаррі та Меган Маркл вирушило до Нової Зеландії з офіційним візитом.