Британські видання опублікували фото, яке яскраво ілюструє вже добре помітний "цікавий стан" дружини принца Гаррі Меган Маркл.

Меган Маркл
Меган Маркл

На знімку у герцогині Сассекської видно кругленький животик, а інсайдери стверджують, що у неї буде двійня.

Уважні фанати королівського подружжя помітили, що останнім часом Маркл, яка ще недавно відрізнялася стрункою фігурою, стала носити переважно сукні вільного крою.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Британські ЗМІ пишуть, що цього разу королівська особа дійсно вагітна. Більш того, стало відомо про те, що мама Меган Доріа Редлан записалася на курси по догляду за новонародженими дітьми. Усе ці факти дали підставу вважати, що герцогиня Сассекська зовсім скоро пізнає радість материнства, пишуть журналісти.

І ось у мережу потрапили знімки Маркл, на яких дійсно видно трохи поповнілу фігуру герцогині. Поки представники королівської сім'ї не коментують новину про вагітність Меган, однак журналісти знайшли людину при дворі, яка відкрила головну інтригу. За словами інсайдера, подружжя очікує близнюків.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, Принц Гаррі серйозно помилився, бажаючи поцілувати жінку на очах Меган Маркл.

Наголошується, що за поцілунком чоловіка герцогині Сассекської Меган Маркл застали під час урочистостей з нагоди публікації кулінарної книги Маркл.

Відеофакт підступного прорахунку принца був опублікований на каналі Youtube The Royal Family Channel.

Як писав раніше Знай.ua, днями в Кенсингтонському палаці відбулася презентація кулінарної книги, до написання якої доклала руку герцогиня Сассекська Меган Маркл.

Жінка суворо стежить за тим, щоб чоловік харчувався виключно здоровою їжею, але, схоже, сам принц від цього не в захваті. На святковому фуршеті на честь випуску книги Гаррі потай від дружини поцупив зі столу пиріжок і сподівався з'їсти його, залишаючись непоміченим.


Також Знай.ua писав про те, що британська королева Єлизавета II наполягла на тому, щоб Меган Маркл пройшла тест на фертильність перед весіллям з принцом Гаррі.