Британська королева Єлизавета II наполягла на тому, щоб Меган Маркл пройшла тест на фертильність перед весіллям з принцом Гаррі.

Цю інформацію повідомляє Radaronline.

Також, ЗМІ повідомили, що Елізавета змусила Меган заморозити яйцеклітини, нібито королева хотіла переконатися, що невістка, якій виповнилося тридцять сім років, зможе подарувати їй правнуків.

Джерела повідомили, що Маркл болісно відреагувала на таке прохання і дуже занепокоїлася. Через деякий час колишня актриса все-таки погодилася на умови королеви.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, інсайдери з оточення королівської родини розповіли, що Меган Маркл перед весіллям розповіла принцу Гаррі про бажання мати двох дітей. До речі, ходять чутки, мовляв, герцогиня вже в положенні. Нещодавно її мама поїхала на курси по догляду за дітьми.

Нагадаємо, Меган Маркл проголосила свою першу публічну промову в якості члена королівської сім'ї. Герцогиня Сассекська провела захід, присвячений виходу спеціальної кулінарної книги, у створенні якої вона зіграла головну роль.

Презентація нової кулінарної книги, у створенні якої брала участь герцогиня Сассекська, проводилася в Кенсингтонському палаці. Меган влаштувала обід для жінок, які працювали разом з нею над створенням цього твору.

На заході її підтримували принц Гаррі і мати Дорія Регланд. До речі, Меган Маркл вперше з дня весілля з принцом Гаррі з'явилася на публіці в компанії своєї матері.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", за поцілунком чоловіка герцогині Сассекської Меган Маркл застали під час урочистостей з нагоди публікації кулінарної книги Маркл. Відеофакт підступного прорахунку принца був опублікований на каналі Youtube The Royal Family Channel.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що тільки нещодавно весь світ обговорював весільну церемонію принца Гаррі і Меган Маркл, як в Кенгсингтонському палаці почалися приготування до чергового свята.