Меган Маркл проголосила свою першу публічну промову в якості члена королівської сім'ї. Герцогиня Сассекська провела захід, присвячений виходу спеціальної кулінарної книги, в створенні якої вона зіграла головну роль.

Презентація нової кулінарної книги, в створенні якої брала участь герцогиня Сассекська, проводилася в Кенсінгтонському палаці. Меган влаштувала обід для жінок, які працювали разом з нею над створенням цього твору.

На заході її підтримували принц Гаррі і мати Дорія Регланд. До слова, Меган Маркл вперше з дня весілля з принцом Гаррі з'явилася на публіці в компанії своєї матері.

Меган довела, що не забула акторських навиків і чудово володіє ораторським мистецтвом - герцогиня Сассекська впевнено трималася на публіці і не використовувала підказки.
Протягом трьох хвилин Меган розповідала про книгу і те, як вона створювалась. Але в основному її розповідь була про жінок, які стали засновниками Hubb Community Kitchen - маленької загальної кухні в Лондоні, де збиралися жінки, які постраждали внаслідок масштабної пожежі у житловій багатоповерхівці "Гренфел Тауер", і готували їжу для своїх сімей.

"Робота над цим проектом протягом останніх дев'яти місяців стала величезним трудом. На той момент я тільки переїхала до Лондона і дізналася про кухню. Відвідавши її, я відчула те тепло і доброту, а також атмосферу мультикультурності, яка панувала в тій маленькій кімнаті", - розповіла Меган.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Меган Маркл зазначила, що книга "Разом: книга нашої спільноти" – це більше, ніж кулінарний посібник, адже за кожним рецептом стоїть історія певної людини. Герцогиня закликала зосередитись на тому, що єднає людей.

"Особисто я дуже пишаюся тим, що живу в цьому місті, в якому стільки різноманітності. У цій групі є жінки з 12 країн. Це чудово. У передмові я сказала, що це більше, ніж кулінарна книга, і я маю на увазі, що сила їжі - це більше, ніж просто їжа. Коли ви дізнаєтеся історію рецепта, ви пізнаєте людину, що стоїть за ним. Це історія. Краще зосередитися на тому, що нас об'єднує, а не на тому, що нас розділяє. В цьому і є дух єдності ", - сказала вона.

Зазначимо, що це перший благодійний проект герцогині Сассекської. Всі кошти із продажу видання підуть постраждалим внаслідок пожежі у Лондоні та на підтримку діяльності спільноти.

Нагадаємо, герцогиня Сассекська написала книгу рецептів під назвою "Разом: книга нашої спільноти" спільно з представниками Hubb Community Kitchen.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл увійшла в список найстильніших знаменитостей за версією Vanity Fair.

Також "Знай.ua" писав, що на майбутню дитину Меган Маркл чекає непроста доля.