Меган Маркл відмінно вміє вести себе на публіці, завжди тримається гідно і не втомлюється вражати стильними нарядами, завдяки яким нещодавно увійшла в список найстильніших знаменитостей за версією Vanity Fair. Мало хто замислювався, як герцогиня виходить у люди в звичайні дні, коли не заплановані офіційні зустрічі.

Видання People пише, що найчастіше Меган Маркл, зі своїм чоловіком принцом Гаррі, проводять вихідні в Котсуолд-Хілс – куточку дикої природи з приголомшливими англійськими пейзажами.

Меган Маркл
Меган Маркл

"Коли вона відвідує заняття пілатесом, збирає волосся і одягає бейсбольну кепку, щоб залишитися інкогніто" інсайдер

Раніше "єдиним місцем, яке вона регулярно відвідувала, був магазин здорового харчування Whole Foods, що знаходиться в п'яти хвилинах від Кенсінгтонського палацу", – додало джерело. "Таким чином вона навряд чи може сюди прийти і залишитися при цьому непоміченою".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Меган Маркл
Меган Маркл

Колишній охоронець принцеси Діани розповів, що у Меган більше не буде спокійного життя.

"Вона кожен день знаходиться під пильною увагою громадськості. Вона не може собі дозволити все, що раніше робила в Америці. Можна з упевненістю сказати, що зараз вона відіграє найголовнішу роль у її житті, яку коли-небудь мала" охоронець

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, друг і візажист дружини принца Гаррі Меган Маркл – Даніель Мартін розповів про переваги герцогині Сассекської в макіяжі та пояснив, чому публіка швидше за все, ніколи не побачить герцогиню з червоною помадою на губах.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", нелегкий тягар королівського статусу чекає всіх принців і принцес двору Єлизавети II. Не омине ця непроста доля і дітей Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відразу після весілля зіркової принца Гаррі і Меган Маркл в ЗМІ почала з'являтися інформація про "цікаве" положення герцогині. Варто зазначити, що вже мільйони шанувальників чекають офіційного підтвердження вагітності дружини принца Гаррі.