Герцогиня Сассекська Меган Маркл підтвердила, що незважаючи на свій високий титул, вміє смачно готувати. Свої таланти дружина принца Гаррі підтвердила, презентувавши свою книгу рецептів зі східної кухні.

Меган Маркл до свого королівського заміжжя полюбляла готувати. Та після того, як вона стала герцогинею Сассекською також не покинула хобі, а навпаки – активно розвиває його.

Герцогиня Сассекська презентувала книгу рецептів, яку написала спільно з представниками спільноти Hubb Community Kitchen. Про це повідомляють британські ЗМІ.


До організації Hubb Community Kitchen входять жінки, які працювали в їдальні лондонського центру Мусульманської культурної спадщини. Після пожежі в Гренфелл-тауер спільнота відновила свою діяльність та почала допомагати постраждалим у моторошній пожежі.

"Я одразу відчула себе пов'язаною з цією общинною кухнею. Hubb Community Kitchen – місце, де жінки сміються, сумують, плачуть і готують все разом. Тут культурна ідентичність об'єднується під одним дахом і створює простір, в якому всі можуть відчувати себе комфортно. У Hubb Community Kitchen бачать загальну потребу в об'єднанні і спілкуванні, а також вчаться в процесі готування разом переживати радощі та невдачі", – написала Меган Маркл у передмові до книги рецептів.

За інформацією західних ЗМІ, вперше з жінками спільноти Hubb Community Kitchen Меган Маркл познайомилась у січні 2018 року. З того часу вона таємно відвідувала їхні зібрання та просто допомагала готувати. Саме під час одного з візитів герцогиня вирішила написати книгу з рецептами.

Книга Меган Макрл має назву "Разом". До неї увійшли 50 рецептів страв, які Меган сама приготувала на кухні.

Це перший благодійний проект герцогині Сассекської. Всі кошти із продажу видання підуть постраждалим внаслідок пожежі у Лондоні та на підтримку діяльності спільноти.

Наразі видання поступило у продаж. Купити книгу Меган Маркл "Разом" можна в інтернеті за 10 фунтів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Меган Маркл відмінно вміє вести себе на публіці, завжди тримається гідно і не втомлюється вражати стильним вбранням, завдяки чому увійшла в список найстильніших знаменитостей за версією Vanity Fair.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на майбутню дитину Меган Маркл чекає непроста доля.

Також "Знай.ua" писав, 15 вересня, принц Гаррі відсвяткував свій 34-ий день народження.