15 вересня, свій 34-ий день народження святкує принц Гаррі, життя якого оповите різними скандалими на початку життя та любов'ю всьго світу зараз.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що провідні світові ЗМІ вже не раз повідомляли, що дружина принца Гаррі Меган Маркл завагітніла, і вся королівська сім'я очікує на народження двійні.

Ім’я та статус

Генрі Чарльз Альберт Девід Маунтбеттен-Віндзор. Саме таким є повне ім’я шостого у черзі претендента на королівський престол. Наразі вже відомо, що зійти на трон принцу Гаррі майже нереально, адже він лише шостий у черзі на престол після свого батька Чарльза, старшого брата Вільяма, племінників Джорджа, Шарлотти та Луї.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Похорон Діани

31 серпня 1997 року королівську родину спіткало справжнє горе. В автомобільній катастрофі, в тунелі перед мостом Альма, що у Парижі, загинула улюблена принцеса мільйонів британців Діана. Кадри, на яких ще маленькі діти загиблої принцеси Діани 14-річний Вільям і 12-річний Гаррі йдуть за її труною, розчулили не лише британців, але й увесь світ.

Скандали

Відомо, що втрата матері досить серйозно відбилась на психологічному стані хлопця у підліткові роки, так у ЗМІ не раз з'являлись докали того, що під час навчання у школі маленський Гаррі вже курив марихуану та вживав алкогольні напої у тому числі і сильні. Крім того під час студентського життя журналісти не раз публікували фото, де принц відпочивав на пляжі у компанії відразу кількох дівчат.

Проте найбільший скандал вибухнув у 2005 році, коли на одній із костюмованих вечірок, темою якої була "Колонізатори і туземці", Гаррі засвітився у легенькій воєнній формі з нацистською свастикою на рукаві.

Королівський двір докладав усіх зусиль, щоби зам’яти скандали, які зчиняв юнак, відтак – запобігти тому, аби вони заплямували імідж монархів. Відтак було вирішено, що своєрідним спасінням для невгамовного принца стане армія.

Наразі відомо, що онук Єлизавети ІІ вступив до Королівської воєнної акадімії Сендхерст, після чого його відразу ж зарахували дло елітного підрозділу Двірцевої кавалерії.

Відзначається, що на той момент у пресі не раз проскакувалала інформація про службу принца в Іраку, проте подібну інформацію відразу ж спростовували. Вже пізніше з'ясувалось, що У пресі проскакували повідомлення про те, що принца начебто відправили служити в Ірак, проте згодом таку інформацію спростували та пізніше всі сумніви розаіялись. Тоді у королівські сім'ї розповіли, що Гаррі проходив службу в Афганістані.

"Мене лаяли всі 33 роки, а вона увійшла - і нічого".

Нагадаємо, дворецький розкрив темний бік принцеси Діани, жахливі подробиці.

Як повідомляв "Знай.ua", мати Меган Маркл зробила шалене зізнання про вагітність Меган Маркл.

Також "Знай.ua" писав, що в мережі підтвердили скандальні чутки про Меган Маркл.