Відразу після смерті принцеси Діани ЗМІ почали "роздувати" та ідеалізувати її образ, який з часом набув небачених масштабів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Разом з тим зараз вже потрохи журналісти починають з'ясовувати все нові та нові історії з життя доволі суперечливої принцеси.

Так, колишній дворецький монаршої сім'ї Пол Баррел розповів про дуже своєрідне почуття гумору покійної принцеси. Він зазначив, що перед святкування Різдва принцеса у дуже яскравій та об'ємній упаковці подарувала своєму сину принцу Гаррі штучні собачі екскременти.

Наразі вже відомо, що сам Гаррі пішов по маминому прикладі та подарував своїй бабусі королеві Єлизаветі такий самий подарунок.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наразі невідомо, як монарша сім'я відреагувала на подібний жест з боку принцеси Діани.

Крім того сам дворецький відзначає, що на його думку принцеса Діана таким неоднозначним чином намагалась виховати своїх синів у дусі простих людей, які б не мали королівської наглості.

Подібним чином він пояснив багаторазові візити принцеси до дешевих кафе швидкого харчування та перегляд різного роду телешоу.

Крім того особи з найближчого оточення королівської сім'ї відзначають, що між принцесою Діаною та її чоловіком принцом Чарльзом була неймовірна різниця у духовній та інтелектуальній сфері, Діана виявилася зовсім чужорідним тілом в організмі королівського двору.

Разом з тим варто відзначити, що відразу після зіркового весілля принца Гаррі та Меган Маркл у ЗМІ почала з'являтись інофрмація про "цікавий" стан герцогині.

Варто відзначити, що вже мільйони шанувальників чекають офіційного підтвердження вагітності дружини принца Гаррі.

Наразі вже відомо, що приводів для все нових та нових чуток про вагітність Меган Маркл було предостатньо.

Серед них і часті появи колишньої акторки у вільних та просторих сукнях на офіційних заходах. Такий вихід герцогині відразу ж спровокував розмови, плітки і здогади.

Більше того нещодавно стало відомо, що мати Меган у Лос-Анжелісі вирішила взяти приватні уроки нянечки.

"Двоє інструкторів ведуть уроки для Дорії у неї вдома, щоб уникнути зайвої уваги. Меган не хоче наймати чужих людей, щоб допомагати доглядати за малюком. Ідея про переїзд Дорії до Британії - найкращий вихід. Курс для нянь включає в себе основи грудного вигодовування, а також особливості сну немовлят і подальшого догляду за ними", - розповів інсайдер.

Точно вагітна: мати Меган Маркл пішла на курси по догляду за дітьми

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вітала британських військових з задертою спідницею.

Як повідомляв "Знай.ua", Маркл і Міддлтон потрапили в немилість Єлизавети II.

Також "Знай.ua" писав, що помер коханець принцеси Діани, якого вона переслідувала роками.