Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі відвідали черговий благодійний захід, який проводився на честь ветеранів — концерт "100 днів світу" в Лондоні.

Вбрання, в якому з'явилася герцогиня Сассекська, справив в інтернеті ефект вибуху бомби. Як пише Newshub, блакитне плаття від Jason Wu навело публіку на думку про те, що Вона чекає дитину. На фотографіях був виразно видно кругленький живіт 37-річної зірки телесеріалу "Форс-мажори".

"Безумовно, вагітна!", "Мені здається, що вона вагітна?", "Після двох місяців чуток — нарешті підтвердження!" писали в коментарях. Радісні користувачі соцмереж вже засипали Гаррі і Меган привітаннями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Деякі, однак, вирішили, що цього разу Меган просто невдало обрала вбрання, і що насправді це просто складки сукні. А інші заперечують, що помітили перші ознаки вагітності ще під час минулого виходу герцогині у світ — коли вони з чоловіком зустрічалися з дітьми в рамках церемонії вручення нагород WellChild. Нібито вже тоді були помітні деякі зміни фігури під її чорним блейзером.

Раніше австралійське видання New Idea повідомило, що якесь джерело в Кенсингтонському палаці анонімно підтвердило, що Меган і Гаррі таки чекають дитину. І що найближчим часом буде оголошено про те, що герцогиня Сассекська не зможе взяти участь в турі по Австралії і Нової Зеландії, як планувалося раніше. Поки що офіційних коментарів на цю тему не надходило. За різними даними, Меган вагітна хлопчиком, дівчинкою, а то і двійнею.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, пластичний хірург з Британії застосував комп'ютерні технології, щоб "зістарити" королівське подружжя та інших знаменитостей, попередньо оцінивши їх спосіб життя і його шкоду для здоров'я в майбутньому.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 4 вересня Меган Маркл і принц Гаррі відвідали благодійний прийом у готелі Royal Lancaster. На заході вручали премію організації The WellChild Awards, яка підтримує важкохворих дітей.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, Міра Маєр розповіла, до яких хитрощів вдається Меган Маркл, щоб завжди виглядати бездоганно