Вперше після весілля принца Гаррі та Меган Маркл стало відомо, що колишня акторка таки зніметься у іще одному фільмі.

Цю інформацію повідомило видання Vogue.

Ні, Герцогиня не повертається у серіал "Форс-мажори". Вона зіграє саму себе у новому документальному кіно про королеву Єлизавету II, який буде випущений у вересні 2019 року.

Фільм "Королева Світу" (Queen of the World) буде складатися з двох частин і розповідатиме про глобальний вплив королеви: її роль у Співдружності, а також особисті подробиці з її життя – стосунки з онуками принцом Вільямом і Гаррі та інше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Підкреслимо, що Маркл вперше з'явиться на телеекранах уже не просто в якості акторки, а у своєму новому статусі герцогині Сассекської. Після перегляду фільму глядачі зможуть більше дізнатися про стосунки Меган з королевою Великобританії.

Також відомо, що знімальна команда мала унікальну можливість поспостерігати за королівською сім'єю протягом року.

Нагадаємо, що світові таблоїди, які пильно стежать за життям новоспечених герцогів Сассекських, стверджують, що Меган Маркл чекає дитину від принца Гаррі.

Приводом для заяви став вихід пари на гала-концерті 100 Days To Peace з нагоди 100-річного ювілею з моменту закінчення Першої світової війни. Меган одягла синю сукню від Jason Wu з човниками нового "королівського шевця" Aquazzura.

Драпірування сукні провокаційно збиралися на животі, створюючи візуальний ефект округлості (або все ж підтверджуючи вагітність?).

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", пластичний хірург з Британії застосував комп'ютерні технології, щоб «зістарити» королівську пару та інших знаменитостей, попередньо оцінивши їх спосіб життя і його шкоду для здоров'я в майбутньому.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Меган Маркл продовжує порушувати всі правила королівського дрес-коду. Зовсім недавно її помітили в міні плаття, а тепер герцогиня мала сміливість з'явитися на публіці в брючному костюмі.