Відразу після зіркового весілля принца Гаррі та Меган Маркл у ЗМІ почала з'являтись інофрмація про "цікавий" стан герцогині.

Про це зазначають ЗМІ.

Варто відзначити, що вже мільйони шанувальників чекають офіційного підтвердження вагітності дружини принца Гаррі.

Наразі вже відомо, що приводів для все нових та нових чуток про вагітність Меган Маркл було предостатньо.

Серед них і часті появи колишньої акторки у вільних та просторих сукнях на офіційних заходах. Такий вихід герцогині відразу ж спровокував розмови, плітки і здогади.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Більше того нещодавно стало відомо, що мати Меган у Лос-Анжелісі вирішила взяти приватні уроки нянечки.

"Двоє інструкторів ведуть уроки для Дорії у неї вдома, щоб уникнути зайвої уваги. Меган не хоче наймати чужих людей, щоб допомагати доглядати за малюком. Ідея про переїзд Дорії до Британії - найкращий вихід. Курс для нянь включає в себе основи грудного вигодовування, а також особливості сну немовлят і подальшого догляду за ними", - розповів інсайдер.

Більше того все частіше ЗМІ повідомляють про серйозні наміри Дорії переїхати до Великобританії для того щоб допомагати Меган у вихованні дитини.

Разом з тим варто відзначити, що раніше королева Єлизавета II заборонила дружинам своїх онуків носити діамантові прикраси.

Наразі вже відомо, що королева дозволила носити герцогиням лише золота та срібло. У свою чергу діамантові прикраси Меган Маркл та Кейт Міддлтон зможуть одягати лише після 18 години вечора.

Крім того представник Кенсінгтонського палацу Міка Мейре повідомляє, що сама королева не дозволяє собі одягати діамантові прикраси вдень, через що відповідну заборону було чітко прописано у королівському протоколі.

Відтепер цього правила повинні дотримуватись і герцогині Кейт Міддлтон і Меган Маркл. У денний час до 6 годин вони мають право носити тільки золото, срібло, дорогоцінні камені і перли. Так, на церемонії WellChild Awards Меган з'явилася у витонченій парі перлинних сережок, вартістю 12 тисяч доларів.

У свою чергу Міддлтон вирішила обійтись більш консервативно підхід до вибору ювелірних прикрас для світського виходу.

Так, у липні цього року герцогиня носила срібні сережки з перламутровими краплями.

Користувачі мережі помітили пікантну деталь під час останнього виходу Меган Маркл

Нагадаємо, батько Меган Маркл продовжує отруювати королівське життя.

Як повідомляв "Знай.ua", помер коханець принцеси Діани, якого вона переслідувала роками.

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл була з двома чоловіками одночасно, один з них - принц.