Новий скандал у королівській родині знову розгорівся через батька Меган Маркл. Чоловік дав скандальне інтерв'ю.

74-річний Томас Маркл порівняв королівську сім'ю з секти саєнтологів або з героями фільму "Степфордский дружини". Дана заява чоловік зробив у бесіді з журналістами The Sun.

"Вони як саєнтологи, або як Степфордская сім'я. Коли вони чують, як хтось щось говорить, вони просто закривають двері. Їм потрібно висловлюватися!.. Вони схожі на культ — такий, як саєнтологія — тому що настільки потайливі. Вони закривають двері, опускають штори, затикають вуха пальцями, щоб нічого не чути", - заявив батько герцогині Сассекської.

Меган, як і її чоловік Гаррі, не розмовляє з ним уже кілька місяців після низки скандальних інтерв'ю. Томас висловлює побоювання, що дочка ніколи більше не буде з ним спілкуватися.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше чоловік скаржився, що ні від кого з своїх дітей не отримує фінансової допомоги, хоча у свій час "він стільки в них вклав".

Проте не всі в цій ситуації знаходяться на стороні Меган і королівської сім'ї. Так, колишній охоронець принцеси Діани Кен Уорф вважає, що в цій ситуації винен Гаррі. Кен переконаний, що принц зобов'язаний наполягти на тому, щоб королівські помічники направили недосвідченого американця, який раптово опинився в центрі уваги преси.

На його думку, королівські помічники повинні були навчити його справлятися з популярністю, яка обрушилася на нього і чітко проінструктувати, як варто себе поводити.

Однак Меган і Томас давно не ладнають один з одним. А тепер герцогиня Сассекська вважає одкровення батька "крокодилячими сльозами і емоційним шантажем". Крім того, на першому весіллі Меган в 2011 році батько також не був присутній.

Нагадаємо, Принц Гаррі і Меган Маркл постраждали від рук пластичного хірурга.

Як повідомляв "Знай. ua", Меган Маркл була з двома чоловіками відразу, один з них – принц.

"Знай. ua" писав, що Меган Маркл і королева Єлизавета ІІ знімуться в легендарному фільмі.