Світові таблоїди, які пильно стежать за життям новоспечених герцогів Сассекських, стверджують, що Меган Маркл чекає дитину від принца Гаррі.

меган маркл


Приводом для заяви став вихід пари на гала-концерті 100 Days To Peace з нагоди 100-річного ювілею із моменту закінчення Першої світової війни. Меган одягла синю сукню від Jason Wu з човниками нового "королівського шевця" Aquazzura.

Драпірування сукні провокаційно збиралися на животі, створюючи візуальний ефект округлості (або все ж підтверджуючи вагітність?).

меган маркл

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Нагадаємо, Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі відвідали черговий благодійний захід, який проводився на честь ветеранів — концерт "100 днів світу" в Лондоні.
Вбрання, в якому з'явилася герцогиня Сассекська, справив в інтернеті ефект вибуху бомби. Як пише Newshub, блакитне плаття від Jason Wu навело публіку на думку про те, що Вона чекає дитину. На фотографіях був виразно видно кругленький живіт 37-річної зірки телесеріалу "Форс-мажори".

"Безумовно, вагітна!", "Мені здається, що вона вагітна?", "Після двох місяців чуток — нарешті підтвердження!" писали в коментарях. Радісні користувачі соцмереж вже засипали Гаррі і Меган привітаннями.


Радісні користувачі соцмереж вже засипали Гаррі і Меган привітаннями.


Як повідомляв раніше Знай.ua, Меган Маркл продовжує порушувати всі правила королівського дрес-коду.

Зовсім недавно її помітили у міні платті, а тепер герцогиня мала сміливість з'явитися на публіці в брючному костюмі.
Переглянувши фотографії представниць королівської сім'ї, можна зробити висновок, що штани дуже рідко зустрічаються в їхніх образах.

меган маркл

Королева Єлизавета II, приміром, з'явилася в брюках лише одного разу, і то в молодості. Кейт Міддлтон взагалі жодного разу не дозволила собі з'явитися в такому вигляді на світському заході.


Також Знай.ua писав про те, що у вівторок, 4 вересня Меган Маркл і принц Гаррі відвідали благодійний прийом в готелі Royal Lancaster. На заході вручали премію організації The WellChild Awards, яка підтримує важкохворих дітей.