Пластичний хірург з Британії застосував комп'ютерні технології, щоб «зістарити» королівське подружжя та інших знаменитостей, попередньо оцінивши їх спосіб життя і його шкоду для здоров'я в майбутньому.

Джуліан де Сілва застосував спеціальну програму, що передбачила, як приблизно будуть виглядати зірки через 25-25 років.

Як зазначає фахівець, менш за все постраждає Меган Маркл. Старіння не надто її торкнеться, так як вона ретельно контролює своє харчування, регулярно займається спортом і уникає шкідливих звичок. Крім цього, у новоспеченої герцогині відмінна генетика – її мати Дорія у свої 60 років має чудову фізичну форму.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А ось скандально відома супермодель 90-х Кейт Мосс, якщо виходити з результатів роботи програми, поплатиться за свою любов до гучних вечірок, куріння і алкоголю. Лікар натякнув, що після 40 років процес старіння шкіри йде набагато швидше і краса моделі швидко зів'яне.

Раніше повідомлялося, що Меган Маркл і Принц Гаррі прийняли рішення поповнити свою новоспечену сім'ю. Пара завела собі чорного лабрадора. Назвати собаку вирішили Озом. Оз складе компанію собаці Меган, яка вже є в їх сім'ї. Незабаром королівська сім'я презентує спільний офіційний портрет з новим членом сім'ї.

Нагадаємо, що «Знай.ua» раніше писав про дівчину-Барбі з Фінляндії, яка в 22 роки пережила набряк мозку під час однієї з пластичних операцій, але не збирається зупинятися на зміні своєї зовнішності і перетворення на ляльку. Молодий чоловік підтримує дівчину.

Також «Знай.ua» повідомляв про чоловіка-Кена, який видалив 4 ребра. Це вже 60 операція 34-річного Родріго Алвеса. На честь ювілейного номера операції чоловік ризикнув життям, і віддав за це 38 тисяч доларів. Спочатку Родріго хотів видалити 6 ребер, але лікарі відмовили залежного від операцій Кена.