Меган Маркл продовжує порушувати всі правила королівського дрес-коду. Зовсім недавно її помітили у міні платті, а тепер герцогиня мала сміливість з'явитися на публіці в брючному костюмі.

Переглянувши фотографії представниць королівської сім'ї, можна зробити висновок, що штани дуже рідко зустрічаються в їхніх образах. Королева Єлизавета II, приміром, з'явилася в брюках лише одного разу, і то в молодості. Кейт Міддлтон взагалі жодного разу не дозволила собі з'явитися в такому вигляді на світському заході.

Що не можна сказати про Меган. Напередодні герцогиня Сассекская разом з принцом Гаррі, вперше відвідала щорічний захід WellChild Awards. Пара була помічена на вході в розкішний готель Royal Lancaster Hotel.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Шанувальники Меган не втомлюються захоплюватися її нарядами і сміливістю відстоювати свій власний стиль. Вона не боїться порушувати правила і цим ще більше подобається їм. Адже вона не така манірна як інші представники королівської сім'ї і нагадує Діану.

Раніше повідомлялося, що принц Гаррі і його дружина герцогиня Меган Маркл відвідали благодійну виставу в театрі Лондона - Victoria Palace Theatre мюзикл Hamilton. Їх поява не залишилася не поміченою.

Глядачі були вражені вишуканим, проте не зовсім підходящим для жінки королівської сім'ї, образом герцогині Сассекской. Її одразу почали критикувати за надмірно відверте вбрання для виходу в світ і чергове порушення неписаного правила королівської сім'ї.

Для походу на благодійний вечір у театр Меган Маркл вибрала сміливе чорне міні-сукню-блейзер. При цьому членам королівської сім'ї заборонено з'являтися на публіці в нарядах "вище коліна" і на високих підборах.

Гості благодійного вечора ж не змогли стримати свій захват, коли побачили струнку Меган в розкішному образі. Вони з подивом відзначили, що її коліна і щиколотки виглядають як у рекордсменки Голлівуду за худорлявістю – Анджеліни Джолі.

Нагадаємо, день народження Меган Маркл: як і де святкувала герцогиня.

Як повідомляв Знай.ua, принц Гаррі висловив стурбованість неймовірною популярністю своєї дружини Меган Маркл.

Також Знай.ua писав, черства жінка: як Меган Маркл вбиває свого батька.