У вівторок, 4 вересня Меган Маркл і принц Гаррі відвідали благодійний прийом в готелі Royal Lancaster. На заході вручали премію організації The WellChild Awards, яка підтримує важкохворих дітей.

На такий відповідальний захід принц Гаррі прийшов у класичному синьому костюмі. А герцогиня Сассекська одягла брючний костюм. Про це пише The Sun.

Незважаючи на нелюбов принца Гаррі до такого одягу, герцогиня Сассекському з'явилася в чорному шовковому топі шведського дизайнера Deitas, розкльошених брюках і приталеному піджаку одного зі своїх улюблених брендів Altuzarra. Вона доповнила вбрання чорним клатчем з золотим ланцюжком британського модельєра Стелли Маккартні і туфлями-човниками на шпильці від Altuzarra.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Довершила Меган Маркл свій елегантний образ сережками з перлами.
Ці сережки Меган надягає вже вдруге і, судячи з усього, вони багато для неї значать. Ще б пак, адже вона отримала їх у подарунок від королеви Єлизавети!

Вперше герцогиню Сассекську помітили в них у червні, тоді на прикрасу звернули увагу користувачі Twitter.

Зазначимо, зарубіжна преса писала про те, що принц Гаррі не дозволяє своїй дружині носити брюки, як це робила його мати принцеса Діана. Так, у липні, коли Меган Маркл зустрічалася з кількома дизайнерами і стилістами для того, щоб підібрати вбрання для майбутнього королівського туру по Австралії, її чоловік був присутній при примірках і не схвалив один із запропонованих варіантів - брючний костюм з краваткою-метеликом.

У вересні видання The Sun перерахувало випадки, коли Меган Маркл нехтувала правилами королівського дрес-коду. Одне з них - заборона на брючні костюми - герцогиня порушила під час офіційної поїздки в Дублін.

Нагадаємо, Кенсінгтонський палац офіційно оголосив маршрут першого королівського турне герцога і герцогині Сассекських - Меган Маркл і принца Гаррі - восени пара відправиться в Австралію, Фіджі, Королівство Тонга і Нову Зеландію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", весільний подарунок королеви Єлизавети ІІ був єдиним презентом, який прийняли молодята Меган Маркл і принца Гаррі.

Також "Знай.ua" писав, родичі перетворили життя Меган Маркл після весілля на справжнє пекло.