Під час зйомок серіалу "Форс-мажори" у Меган Маркл був роман одночасно з двома чоловіками.

Цю інформацію повідомили британські ЗМІ.

Кажуть, що колишня актриса зустрічалася з охоронцем під час початку відносин з принцом Гаррі.

Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори"
Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори"

Британські ЗМІ поширили скандальні подробиці того, як Меган Маркл одночасно мала роман з двома чоловіками.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Спочатку Меган закрутила роман зі своїм охоронцем, який тривав кілька місяців. Тоді дівчині вдалося познайомитися з принцом Гаррі і навіть піти з ним на побачення. Проте навіть після зустрічі з принцом, Меган охоронця не кинула.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

ЗМІ дізналися, що Маркл розлучилася з охоронцем лише тоді, коли її роман з принцом Гаррі став мати перспективи на майбутнє.

За словами охоронця, з Меган вийшла відмінна герцогиня Сассекська, і зла на неї він не тримає.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, що вперше після весілля принца Гаррі і Меган Маркл стало відомо, що колишня актриса таки зніметься в ще одному фільмі. Цю інформацію повідомило видання Vogue.

Ні, Герцогиня не повертається в серіал "Форс-мажори". Вона зіграє саму себе в новому документальному кіно про королеві Єлизаветі II, який буде випущений у вересні 2019 року.

Фільм "Королева Світу" (Queen of the World) буде складатися з двох частин і розповість про глобальне вплив королеви: її роль в Співтоваристві, а також особисті подробиці з її життя – стосунки з онуками, принцом Вільямом і Гаррі та інше.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", світові таблоїди, які пильно стежать за життям новоспечених герцогів Сассекских, стверджують, що Меган Маркл чекає дитину від принца Гаррі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що пластичний хірург з Британії застосував комп'ютерні технології, щоб «зістарити» королівське подружжя та інших знаменитостей, попередньо оцінивши їх спосіб життя і його шкоду для здоров'я в майбутньому.