Інколи його жартома називають "бразильським Нострадамусом" і в цьому чимало правди. Пророцтва Хуселіно Кобрега де Луса збувалися практично завжди. Він міг розкривати долі людей та країн по зірках, а з часом почав бачити віщі сни.


Бразильський Нострадамус: що чекає на людство?

Пророцтво
Пророцтво


Почалися містичні зміни у житті Хуселіно у 1979 році – тоді наснилася страшна аварія, в якій загинула принцеса Діана. Провісник звернувся до президента, написав листа особисто принцесі і навіть опублікував побачене у відомих газетах.
Але йому було всього 19, хто повірить у домисли юного бразильця? Слова не сприйняли серйозно, але з часом вони, на жаль, справдилися.

Принцеса Діана
Принцеса Діана

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Все повторилося у 2001 році, коли де Луса побачив напад на торговий центр, але знову ніхто не звернув увагу на попередження.

Пророцтво
Пророцтво


Хуселіно також передбачав загибель бразильського автогонщика Айртона Сенна, авіакатастрофу, в якій загине кандидат в президенти країни Едуардо Кампос.

Хуселіно Нобрега де Лус
Хуселіно Нобрега де Лус

Нещодавно він запевнив: у 2018 році наша планета зіткнеться з досить великим астероїдом, проте кінця світу не станеться, як пророкували раніше. Але винними у цьому, як вважає провісник, будемо тільки ми самі – в чому саме проблема, не пояснив.

Хуселіно Нобрега де Лус
Хуселіно Нобрега де Лус


За словами Хуселіно, у 2043 році на Землі залишиться тільки 20% людства, інші люди помруть в результаті антропогенної катастрофи. За всю свою практику бразильський Нострадамус запобіг падінню літака рейсу JJ4732 Сан-Паулу - авеню Пауліста в листопаді 2014 року.

Хуселіно Нобрега де Лус
Хуселіно Нобрега де Лус

Компанія прислухалася до попередження свого знаменитого "оракула" і змінила номер рейсу на JJ3720. Авіакатастрофи не сталося , але навіть в цьому випадку більшість людей вважали такі доводи "дитячими іграшками."


Дивіться: ясновидець передбачив землетрус у Японії


Нагадаємо, у віршах Успенського знайшли містичне пророцтво.
Як повідомляв Знай.ua, у пророцтвах Ванги відшукали дату падіння Путіна.
Також Знай.ua писав, біблійний провісник Судного дня народився в Ізраїлі.