В Ізраїлі вперше за дві тисячі років народилася червоне теля, яку вважають провісником Апокаліпсису. Теля рідкісної масті — повністю рудого кольору — з'явився на світ в ізраїльському Інституті Храму.

Це науково-дослідний центр, діяльність якого сконцентрована на побудові Третього Храму. Він, відповідно до іудейської традиції, буде споруджений на Храмовій горі, де колись стояли два інших храму. За словами пророків Ізраїлю, цей Храм стане духовним центром для єврейського народу і всього людства.
Як повідомили в Інституті, красна дівка стане запорукою «привнесення у світ біблійної чистоти». Однак для багатьох її народження асоціюється з прийдешнім кінцем світу.


У Книзі Чисел Тори говориться, що після принесення в жертву червоної корови "багато хто будуть очищені і відбіляця". Священна тварина має народитися на Ізраїльській землі, бути без єдиної плямочки і без єдиної вади, а також ніколи не знала ярма.
Кілька років тому в Інституті Храму почали розводити корів. Заморожені ембріони червонувато-коричневих корів породи червоний ангус підсадили місцевим коровам. І ось після багатьох невдач народилася корова абсолютно рудого кольору. Фахівці вивчили її, щоб з'ясувати, чи повністю її масть відповідає канонам, оскільки наявність хоча б декількох волосків іншого кольору робить тварина непридатним для ритуалу.
В даний час новонароджена теличка здається ідеальною кандидатурою. За нею будуть спостерігати протягом трьох місяців, щоб переконатися в тому, що у неї не з'явиться з часом яких-небудь змін, за яких її доведеться дискваліфікувати.
Раніше на роль "бездоганною червоної телиці" з'являлося кілька кандидаток, але пізніше у них виявлявся який-небудь дефект.
"Якщо не було червоної телиці протягом останніх 2000 років, можливо, це тому, що час було не те, що Ізраїль не був готовий" — йдеться на сайті Інституту.
Досконала руда телиця зустрічається виключно рідко (в єврейських релігійних текстах говориться, що їх було всього дев'ять).

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Деякі християнські фундаменталісти вважають, що друге пришестя Христа не станеться, поки в Єрусалимі не буде зведено Третій Храм. А без жертвопринесення червоної корови, вважається, Храм побудувати не вдасться.

Нагадаємо, що скільки існує вчених, стільки, напевно, і дат, коли світу повинен наступити кінець. Так, згідно з новим пророцтвом, Його Величність Апокаліпсис повинен настати зовсім швидко: якщо вірити вченим, то нам з вами залишилося жити всього кілька місяців, бо кінець світу "призначили" на літо 2018 року.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", що знайдена легендарна Нібіру, Судний день близький.

Також "Знай.uа" писав, що збудеться друга половина пророкувань Распутіна.