Наголошується, що за поцілунком чоловіка герцогині Сассекської Меган Маркл застали під час урочистостей з нагоди публікації кулінарної книги Маркл.

Відеофакт підступного прорахунку принца був опублікований на каналі Youtube The Royal Family Channel.

Як видно на відео, спілкуючись з жінками з Hubb Community Kitchen, велика частина з яких - мусульманки, принц несподівано вирішив поцілувати одну з них. Жінка не стала цілувати Гаррі у відповідь, а відхилилася від нього, так як подібна поведінка ганьбить честь жінки, згідно з традиціями ісламу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше в мережу потрапило відео з того ж заходу, на якому принц Гаррі знову потрапив у халепу. Молодий чоловік вирішив вкрасти пиріжок. Слід уточнити, що Меган Маркл дуже відповідально підходить до харчування свого чоловіка і забороняє йому їсти шкідливу їжу. Однак, схоже, сам принц не радий подібним обмеженням. Так, Гаррі тихо поцупив зі столу пиріжок, сподіваючись, що він десь його встигне проковтнути. Але навколо папараці і шанувальники, так що місія була провалена. На відеозапису щасливий принц забавно озирається по сторонах, ховаючи за спиною видобуток і намагаючись втекти. Коли ж Гаррі помітив, що за ним стежать, він винувато посміхнувся тим, хто за ним стежив.

Також Знай.UA повідомляв про першу промову Меган Маркл в якості члена королівської сім'ї. Меган довела, що вона чудова актриса і її ораторська майстерність на потрібному рівні. Герцогиня впевнено висловлювала свої думки і жодного разу не вдалася до підказці. Промова тривала три хвилини, і зачіпала історію створення книги і життя жінок з Hubb Community Kitchen.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що батька Меган Маркл погрожували вбити. Так, він мало не загинув від руки колишнього чоловіка своєї нової коханої. Ревнивець проткнув шини на машині Томаса Маркла і пообіцяв вбити і його, і коханку.