На днях в Кенсингтонському палаці відбулася презентація кулінарної книги, до написання якої доклала руку герцогиня Сассекська Меган Маркл. Жінка суворо стежить за тим, щоб чоловік харчувався виключно здоровою їжею, але, схоже, сам принц від цього не в захваті. На святковому фуршеті на честь випуску книги Гаррі потай від дружини поцупив зі столу пиріжок і сподівався з'їсти його, залишаючись непоміченим. Але хіба це так просто, коли за кожним твої кроком спостерігають папараці і десятки шанувальників?

Видання пише, що принц вирішив не чекати формального оголошення трапези і тихенько взяв кілька пиріжків самоса. Це популярне вегетаріанське блюдо індійської кухні: самі пиріжки смажаться у фритюрі, а всередині начинка з овочів.

У мережі з'явилося відео, на якому задоволений Гаррі відходить від намету, де розмістили частування, ховаючи здобич за спиною і забавно озираючись. І, помітивши спрямовану на нього камеру, хитро і в той же час винувато посміхається тим, хто його знімає.

Іншим пам'ятним моментом заходу став момент, коли Гаррі пригладжує Меган волосся, разлетавшиеся на вітрі. А потім зворушливо кладе на плече дружини підборіддя.

Популярні новини зараз
Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Перша мова в ролі герцогині

Меган довела, що не забула акторські навички і чудово володіє ораторським мистецтвом - герцогиня Сассекська впевнено трималася на публіці і не використовувала підказки. протягом трьох хвилин Меган розповідала про книги і те, як вона створювалася.

Нагадаємо, Меган Маркл відмінно вміє вести себе на публіці, завжди тримається гідно і не втомлюється вражати стильним вбранням, завдяки чому увійшла в список найстильніших знаменитостей за версією Vanity Fair.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на майбутню дитину Меган Маркл чекає непроста доля.

Також "Знай.uа" писав, як 15 вересня принц Гаррі відсвяткував свій 34 день народження.