Тільки нещодавно весь світ обговорював весільну церемонію принца Гаррі та Меган Маркл, як у Кенгсінгтонському палаці почалися приготування до чергового свята.

Весільний бум у монаршій родині


Припускають, що вже цієї осені візьмуть шлюб принцеса Євгенія та Джек Бруксбенк, а днями і взагалі монархи повідомили про третє майбутнє весілля.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


Весною 2019 року вийде заміж доньку двоюрідного брата Єлизавети II - Леді Габріелла Віндзор. Кілька годин тому Букінгемський палац випустив офіційний коментар про її заручини з Томасом Кінгстоном, главою компанії Devonport Capital. Варто зазначити, що Томас раніше зустрічався з Піппо Міддлтон - сестрою герцогині Кембриджської.

"Принц і принцеса Майкл Кентський раді повідомити про заручини їх дочки Леді Габріелли Віндзор і містера Томаса Кінгстона. Пропозиція була зроблена в серпні на острові Сарк", - йдеться у повідомленні.


Дивіться: Меган Маркл прилетіла в Лондон на весілля Піппи Мідлтон


Нагадаємо, працівники спецслужб розкрили таємну інформацію, яка пролила світло на деякі секрети королівської родини.
Як повідомляв Знай.ua, королівська родина повідомила про чергове весілля.
Також Знай.ua писав, принц Маріус Борг Хейби викликав обурення норвежців своїм новим романом супермоделлю, яка знімалася топлес для журналу Playboy.