Днями працівники спецслужб розкрили таємну інформацію, яка пролила світло на деякі секрети королівської родини.

Принц Гаррі та Меган Маркл


Як виявилось, в юності принц Гаррі в Facebook ставив смайлики і постив котиків під ніком Спайк Уеллс. Однак зараз йому регулярно змінюють секретне ім'я.

Принц гаррі


У середовищі працівників спецслужб, які охороняють перших осіб держави, прийнято присвоювати їм кодові імена. Після весілля принц Гаррі і Меган Маркл для безпеки отримали наймення Девід Стівенс і Давіна Скотт або просто "DS".
Подібні шифри - одна із обов'язкових складових безпеки королівських осіб. У телефонних переговорах або приватних бесідах охоронці називають їх тільки так, і не інакше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Меган Маркл

Експерт розповів, що принц Вільям і Кейт Міддлтон отримали кодові імена Денні Коллінз і Дафна Кларк, "DC".
Цікавим є те, що навіть при виборі секретного прізвиська для монарших осіб відчувається повага британців до титулів: у "DS" зашифрований титул сім'ї принца Гаррі - Duke and Duchess of Sussex, а під "DC" замаскований принц Вільям з дружиною - Duke and Duchess of Cambridge. Ці імена регулярно змінюються, щоб забезпечити максимальний захист.

Королівська родина


Нагадаємо, Меган Маркл відмінно поводитись на публіці, завжди тримається гідно і не втомлюється вражати стильними нарядами, завдяки яким нещодавно увійшла в список найстильніших знаменитостей за версією Vanity Fair. Мало хто замислювався, як герцогиня виходить у люди в звичайні дні, коли не заплановані офіційні зустрічі.

Меган Маркл


Як повідомляв раніше Знай.ua, друг і візажист дружини принца Гаррі Меган Маркл – Даніель Мартін розповів про переваги герцогині Сассекскої в макіяжі та пояснив, чому публіка швидше за все, ніколи не побачить герцогиню з червоною помадою на губах.


Також Знай.ua писав про те, що 15 вересня свій 34-ий день народження святкує принц Гаррі, життя якого оповите різними скандалами на початку життя та любов'ю всьго світу зараз.