Друг і візажист дружини принца Гаррі Меган Маркл – Даніель Мартін розповів про переваги герцогині Сассекской в макіяжі та пояснив, чому публіка швидше за все, ніколи не побачить герцогиню з червоною помадою на губах.

Після повідомлення про заручини, а потім і після весілля принца Гаррі і Меган Маркл обговорення стилю і зовнішнього вигляду герцогині Сассекської не припиняються. Всі обговорюють модні образи дружини британського принца, вартість обраного нею вбрання і те, як вона тримається на публіці.

Меган Маркл до заміжжя

Як повідомляє Harper's Bazaar, днями друг Меган Маркл Даніель Мартін, який був офіційним візажистом на церемонії одруження королівської пари 19 травня цього року, поділився секретами макіяжу герцогині.

«Вона любить фарбуватися самостійно, і вона тямить в цьому. Меган любить підкреслювати очі і брови, це надає її обличчю контраст і робить тон шкіри більш вираженим. Також вона любить експериментувати з тональними засобами і пробувати щось нове. Коли її шкіра більш засмагла, вона віддає перевагу більш теплим тонам», – розповідає Мартін, додаючи, що дуже далеко від натурального відтінку шкіри герцогиня ніколи не йде.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Даніель Мартін зізнався, що є речі, які герцогиня Сассекська в макіяжі категорично не приймає.

«З червоною помадою на губах Меган відчуває себе некомфортно. Герцогині здається, що в будь-який момент вона може розмазати її, тому у відповідальний момент не хоче турбуватися ще й про це. У членів королівської сім'ї так багато обов'язків, що вони просто хочуть почувати себе комфортно і впевнено», – каже візажист.

Візажист Меган Маркл також зазначає, що герцогиня більше часу приділяє не стільки мейкапу, скільки догляду за шкірою. За словами Мартіна, Меган могла б нанести тонни косметики, але вона любить виглядати природно. Так, дружина принца Гаррі не приховує своїх веснянок, вважаючи їх не недоліком, а родзинкою.

Нагадаємо, майбутню дитину Меган Маркл чекає непроста доля.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що мати Меган Маркл зробила божевільне зізнання.

Також портал "Знай.uа" писав, що Меган Маркл і королева Єлизавета ІІ знімуться в легендарному фільмі.