Меган Маркл після своєї появи в королівській родині стала задавати тренди. Повальне захоплення певними речами після того, як у них буде помічена герцогиня Сассекская, навіть назвали ефектом Маркл. Однак не кожен наряд зважитися надіти жінка, навіть якщо дизайнером є всесвітньо визнана ікона стилю Вікторія Бекхем.

Відомо, що сімейство Бекхем були присутні на королівському весіллі Меган Маркл і принца Гаррі. Крім того, принц особисто запросив Девіда Бекхема в Сідней, коли вони перебували там з офіційним візитом на "Іграх непереможених". Тобто з цією сім'єю у королівського подружжя досить теплі отошенія.

При цьому Меган особисто говорила, що ніколи не одягне сукні від Вікторії Бекхем. Тепер герцогиня рідко помиляється, коли справа доходить до моди, і у неї приголомшливий список дизайнерів, до яких вона звертається для своїх королівських убрань: Givenchy, Strathberry, Self-Portrait, Ralph Lauren.

Шанувальники Меган очікували, що вона хоча б іноді буде вибирати плаття Бекхем, адже вони досить лаконічні. До того ж, жінки дружать. Однак у герцогині на це є своя думка і навіть вагома причина, чому вона не вибирає сукні від Вікторії. Виявилося, що справа у фігурі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Тепер я починаю вчитися власним стилем, хоча на вішалці все виглядає приголомшливо, це не означає, що вони будуть виглядати приголомшливо на мені. Наприклад, я люблю сукні Вікторії Бекхем, але я вважаю, що у мене довгий торс, щоб підтримати цей силует", - зізнається Маркл.

Меган сказав виданню, що вона віддає перевагу однотонний одяг і частіше уникає принтів. Наближений до королівської сім'ї інсайдер розповів, як її природний стиль був невимушеним і складався в основному з джинсів, проте роль в серіалі "Форс-мажори" дозволила їй переглянути свої погляди на стиль.

Нагадаємо, вагітна Меган Маркл розоряє дружина. Кейт Міддлтон менше витратила на одяг за цілий рік, ніж Меган за два тижні.

Як повідомляв Знай.иа, якими королівськими заборонами замучили вагітну Меган Маркл. 8 правил, яких Меган Маркл доведеться дотримуватися всю вагітність.

Знай.иа писав, що Меган Маркл виконала заповітне бажання українського дизайнера. Навіть монархи оцінили талант нашої землячки.