Шанувальники королівської родини Британії мріють про те, щоб дружини принців Кейт Міддлтон та Меган Маркл стали подружками.

Тому появу герцогинь у схожому вбранні віддані фанати розцінили як добрий знак, пише Cosmopolitan.

Днями Кейт Міддлтон та Меган Маркл з'явилися на публіці у вбраннях однакових кольорів, поєднавши чорний із темно-червоним, який іще називають "святково-червний".

На Кейт був костюм від Paule Ka, який вона вже надягала раніше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

А вагітна Меган Маркл обрала сукню від Club Monaco, між іншим, досить недорогу - 228 доларів.

За повідомленням Кенсингтонського палацу, дружина принца Вільяма побувала в Університетському коледж Лондона, де зустрілася з науковцями-нейробіологами і студентами.

А її невістка тим часом завітала на благодійну кухню Hubb Community Kitchen, до випуску кулінарної книги якої нещодавно долучилася.

Інсайдери пишуть, що Меган навесні має народити Гаррі первістка. Подейкують, королева Єлизавета вимагає, щоби дружина молодшого онука в цьому плані не відставала від Кейт, яка за сім років шлюбу вже подарувала Вільяму трьох дітей.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Нагадаємо, вагітна дружина принца Гаррі Меган Маркл несподівано навіть для найбільш відданих шанувальників британської королівської сім'ї з'явилася на раніше не оголошеному заході.

Меган Маркл
Меган Маркл

Герцогиня Сассекська відвідала благодійний захід, де не тільки приготувала смачні страви, а й похвалилася прекрасним зовнішнім виглядом.

Раніше Знай.uа писав про те, що британська королева Єлизавета II шокувала всіх шанувальників відомої американської акторки і дружини принца Гаррі Меган Маркл. Так, королева висловила своє незадоволення модними уподобаннями герцогині.

Меган Маркл
Меган Маркл

Відомо, що глава британської монархії наказала Меган Маркл забути про голлівудські наряди і порадила виглядати як принцеса.

Також Знай.uа повідомляв, що у зв'язку з поповненням у родині принца Гаррі та Меган Маркл, вони планують покинути Кенсінгтонський палац .