Мати Меган Маркл Дорія Рэгленд піднесла своїй дочці різдвяний подарунок, яким одночасно образила королеву.

До цього в мережі з'явилася інформація про надання нечуваної честі Єлизаветою ІІ матері Меган Маркл, яку вона запросила провести Різдво разом з королівською родиною в Сандрінгеме. Незважаючи на таку честь, Дорія Рэгленд вирішила відхилити запрошення і на свята залишитися в Лос-Анджелесі. Причина такого рішення, можливо, розкрита.

Як повідомляє видання Woman’s day, 62-річна афроамериканка, яка пережила розлучення зі своїм чоловіком і батьком Меган Томасом у 1987 році, знайшла собі нову любов, хоча з тих пір жодного разу в шлюб і не вступала. З цієї причини вона відшила королеву і віддала перевагу своєму бойфренду, з яким хоче провести всі свята.

Видання навіть допускає сміливе припущення, що Дорія Рэгленд, яка працює інструктором з йоги і успішно видала свою дочку заміж, вже заручилася і задумалася про те, щоб незабаром зіграти власне весілля. Такі думки навіває кільце на руці жінки, що дуже вже сильно скидається на обручку.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На відміну від Томаса Маркла і всіх його родичів, назвати балакучою Дорию ніяк не можна – подробиці особистого життя вона тримає в секреті. Вона уникає інтерв'ю і ретельно зберігає особистість свого обранця. Але, незважаючи на всі її старання, вберегти нареченого від допитливих очей папараці і сусідів не вдалося. В мережу все ж таки просочилися знімки пари.

Як повідомляє інсайдер, Дорія завжди була незалежною і, природно, хотіла б обзавестися ідеальним партнером. По всій видимості, це вже сталося.

Рэгленд планує приїхати в Лондон в 2019 році для того, щоб допомагати дочці та зятю доглядати за їхнім первістком, який повинен з'явитися на світ навесні наступного року. Не виключена ймовірність того, що зробить це Дорія у статусі заміжньої жінки.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Меган Маркл очолила топ найбільш стильних знаменитостей 2018 року.

Як повідомляв портал "Знай.uа": представлено 5 найбільш гучних скандалів за участю знаменитостей, які сталися в цьому році.

Також "Знай.uа" писав, що стала відомою причина конфлікту серед членів королівської сім'ї.