Королівська родина Великобританії очікує ще одного спадкоємця на престол.

За повідомленнями британських ЗМІ, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон знову вагітна.

Зазначається, що принц Вільям та Кейт Міддлтон стануть батьками вчетверте. Офіційно про вагітність Кейт Кенсінгтонський палац оголосить через кілька днів.

"Чутки про те, що Кейт Міддлтон вагітна, частково підтвердилися, коли монарше подружжя вперше в цьому році вирушило до церкви. Герцогиня Кембриджська одягнула блакитне пальто, в якому вона з'являлася раніше, будучи вагітною третьою дитиною - принцом Луі", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Крім того у пресі нагадали, що раніше Кейт Міддлтон не виключала появу на світ четвертої дитини.

За інформацією інсайдерів, Кейт Міддлтон хоче відтягнути новину про вагітність, так як не хоче відволікати увагу від вагітності Меган Маркл.

Нагадаємо, Як змінювалася Кейт Міддлтон протягом останніх 8 років: з тих пір, як стала частиною королівської сім'ї

Різдвяні образи Кейт Міддлтон завжди активно обговорюють ЗМІ та стилісти. Однак, останнім часом шанувальники помітили, що стиль герцогині починає набридати, адже вона не шукає свіжих рішень і щороку одягає майже одне і те ж.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що сестра Герцогині Сассекської Меган Маркл Саманта знаходиться в списку небезпечних осіб, які можуть загрожувати добробуту королівської сім'ї.

Також "Знай.uа" писав, що члени британської королівської сім'ї, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрінгем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини.