Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон відзначає 9-го січня своє 37-річчя. Королівський палац привітав іменинницю в соціальній мережі Instagram, опублікувавши яскраве фото герцогині.

"Спасибі всім за ваші прекрасні повідомлення у день народження герцогині Кембриджської!" - зазначено у пості під знімком.

Користувачі приєдналися до привітань, побажавши герцогині довгих років і міцного здоров'я:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"З днем народження, одна з моїх найулюбленіших персон. Ви дивовижна і надихаюча жінка";

"З Днем народження";

"Залишайтеся такою ж прекрасною";

"З святом! Ви ідеальний зразок наслідування для ваших дітей";

"Бажаю всього найкращого в майбутньому році";

Кейт Мідлтон
Кейт Мідлтон

Нагадаємо, що у 2002 році відбулося знайомство Кейт і Вільяма. Вони одразу ж стали хорошими друзями і багато часу проводили разом. Згодом пара почала подорожувати разом, а вже у 2003 році Кейт вперше відвідала будинок британської королівської сім'ї. У квітні 2011 року закохані офіційно стали чоловіком і дружиною.

Раніше ми писали, що представники королевской родини поділилися підсумками року в трихвилинного відео.

У ролику, який Кейт Міддлтон, Меган Маркл і принци Гаррі та Вільям опублікували в Тwitter Кенсінгтонського палацу, члени королівської сім'ї розповіли про найяскравіші моменти їхнього життя протягом останнього року. Вагомою подією стало весілля Меган Маркл і принца Гаррі.

Згадали й день народження королеви Єлизавети II, і щорічний парад Trooping the Colour, коли вся королівська родина збирається на балконі Букінгемського палацу, і поява на світ принца Луї і його хрестини, весілля принца Гаррі і Меган Маркл, і їх перший тур, в якому вони оголосили про швидке поповнення в сімействі, а також багато іншого.

"Ось деякі з наших улюблених моментів з 2018 року - спасибі всім, хто зробив цей рік таким особливим. До зустрічі в 2019 році!" - свідчить підпис під відео в мережі Тwitter.

Нагадаємо, на Різдво романтичний Гаррі вирішив зробити для Меган Маркл символічний і дуже дорогий подарунок.

Як повідомляв раніше Знай.uа королівська сім'я в повному складі відвідала передріздвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини, що в Сандрінгеме.

Знай.uа писав про те, що однією з найбільш обговорюваних подій 2018 року стало весілля Меган Маркл і принца Гаррі.