Герцог і герцогиня Кембриджські продовжують дарувати різдвяний настрій тим, кому він особливо потрібен.

Грудневий місяць принц Вільям і його дружина Кетрін традиційно проводять в роботі: встигнути потрібно багато, адже наближається Різдво і Новий рік, і не так багато часу залишилось, щоб приділити увагу всім нужденним і привітати їх з наступаючими святами.

У вівторок, 11 грудня, герцогиня Кембриджська і принц Вільям відвідали дитячий госпіталь Evelina London, де поспілкувалися з персоналом лікарні, батьками і маленькими пацієнтами. Герцоги стали новими патронами госпіталю, тому провели чимало часу в клініці.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що Кейт Міддлтон виглядала дуже скромно і елегантно. Вона одягла стильне плаття зеленого кольору від L.K.Bennett з улюбленим малюнком – білим горошком. Улюблений принт, улюблений фасон і яскравий глибокий колір, ─ Кетрін виглядає як і раніше чудово і статечно.

Сукня повністю відповідала королівському етикету: довжина нижче коліна, а верх застібався на ґудзикт. Крім цього, Кейт зробила акуратну укладку волосся і природний макіяж. Туфлі на невеликих підборах і невеликий клатч завершили бездоганний образ герцогині Кембриджської.

Кейт Міддлтон та принца Вільяма можна сміливо назвати улюбленцями королеви Єлизавети II. Адже герцогиня Кембриджськ, на відміну від бунтівної Меган Маркл, дотримується всіх правил, встановлених Її Величністю. І останній її вихід яскраво підтвердив цей факт.

Герцогиня Кембриджська має приголомшливий вигляд не зважаючи на те, що всього півроку тому вона стала мамою втретє. До речі, Кейт ніколи так відкрито не демонструвала на публіці свій захват від вагітності, як це робить дружина принца Гаррі – герцогиня Сассекська. Кажуть, між дамами панує ворожнеча, однак як би там не було, а Різдво їм доведеться зустрічати разом у палаці в Сандрінгемі, куди щороку вирушає королева Єлизавета II.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон у різдвяній спідниці влаштувала свято військовим.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон скопіювала стиль Меган Маркл.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл перетворила життя придворних на пекло: від неї втекла чергова помічниця.