Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон на наступний день після дипломатичного прийому в Букінгемському палаці вирушила разом зі своїм чоловіком принцом Вільямом на Кіпр. Там пара провела зустріч з британськими військовослужбовцями на авіабазі "Акротірі".

Нагадаємо, у напередодні, 4 грудня, герцог і герцогиня Кембриджські відвідали різдвяну вечірку, влаштовану для членів сімей військовослужбовців RAF, яка пройшла в Лондоні. Головною метою заходу стала підтримка персоналу королівської авіабази "Акротірі", що працює на Кіпрі в період свят. Близько 7500 солдатів не матимуть змоги відсвяткувати Різдво зі своїми близькими. Саме тому Королівський палац влаштовує подібні зустрічі, щоб підтримати персонал авіабази та їхніх рідних.

А вже наступного дня, 5 грудня, Кейт Міддлтон і принц Вільям провели ще один офіційний прийом, але вже на Кіпрі.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Британська преса, яка зустрічала герцога і герцогиню на аеродромі, зазначила, що Кейт Міддлтон на цей раз скопіювала стиль Меган Маркл, пише Daily Mail.

Вперше в житті Кетрін з'явилася на публіці в елегантних чорних брюках з широкими штанинами.

Сврє вбрання 36-річна мати трьох дітей доповнила блейзером кольору хакі від канадського бренду Smythe, який вона одягає вже не вперше. Раніше Кейт брала його з собою під час візиту в Канаду.

У брюках Кейт Міддлтон на публіці з'явилася вперше. Досі її час від часу бачили лише в джинсах.

У той же час, 37-річна Меган з'являється на офіційних заходах в брюках досить часто.

Нагадаємо, особистий стиліст Кейт Міддлтон розкрив її головний секрет

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон ще на весіллі порушила королівський протокол.

Також Знай.ua писав, членам королівської родини доводиться дотримуватися багатьох правил.