У королівської сім'ї є ціла династія особистих стилістів. Деніел Гевін, батько якого був особистим перукарем принцеси Діани, зараз займається волоссям Кейт Міддлтон. І, варто відзначити, робить це дуже добре, адже багато хто захоплюється розкішною шевелюрою герцогині. Передає Clutch.

Дружину принца Вільяма неможливо дорікнути у відсутності смаку, вона завжди виглядає ідеально. Всі її образи - це поєднання класичного стилю і неймовірної жіночності. Її макіяж і укладку завжди хочеться повторити.

Правило №1

Деніел Гевін молодший розповідає, що Кейт завжди перед важливим заходом миє голову детокс-шампунем і раз на тиждень використовує скраб для шкіри голови.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Всім відомо, що навіть чисте волосся може бути потьмянілим, тому що покривається плівкою, а очищуючий засіб зробить його живим, шовковистим, блискучими і податливими до будь-якого укладання. Тільки потрібно пам'ятати, що скраб можна використовувати лише раз на тиждень, інакше ефект може бути зворотним.

Правило №2

Друге правило, яке Деніел застосовує до догляду за волоссям герцогині – це правильне розчісування. Завжди потрібно починати з кінчиків, лише потім переходячи до коренів. Інакше можна сильно пошкодити волосся.

Правило №3

Третє правило стосується догляду за волоссям. Важливо використовувати тільки теплий рушник після виходу з душу. Перш ніж нанести маску масажними рухами нагрій рушник, тоді корисні й активні речовини проникнуть в структуру волосся глибше і швидше.

Герцогиня завжди використовує незмивні маски - це надійний щит для її волосся. Крім того, коли Деніел сушить волосся Кейт, він завжди використовує режим холодного повітря в фені і ніколи не підносить його занадто близько.

Нагадаємо, стала відома причина, по якій герцогиня Сассекська Меган Маркл пропустила весілля Пріянки Чопри.

Раніше Знай.ua повідомляв, сестра Кейт Міддлтон Піппа, виявляється, має багатий послужний список романів.

Також Знай.ua писав, експерт пояснила, чому Меган і Кейт стали ворогами.