Сестра герцогині Кембріджської Кейт Міддлтон Піппа, виявляється, має багатий послужний список романів, та все переважно – з багатими чоловікам, спадкоємцями мільярдів доларів, дітьми олігархів. Znaj.ua розповість, з ким крутила шури-мури знаменитість. Тільки до 35 років жінка нарешті стала розсудливою і створила прекрасну сім'ю, в жовтні народила чудового хлопчика. Ось, що було раніше.

Джей-Джей Джардін-Патерсон

В Единбурзький університет Піппа надійшла отримувати освіту, але як виявилося, була не проти гульнути зі спадкоємцем шотландського банкіра сера Джона Джардина-Патерсона на ім'я Джей-Джей. Вони і зараз залишилися друзями – одного разу папараці навіть застукали разом в лондонському ресторані.

Олександр Спенсер Черчілль

Далекий родич Вінстона Черчілля підкорив серце Піппи в 2009 році, коли вона відпочивала на Мюстіке. Роман проіснував недовго. Тепер він щасливо одружений на Скарлетт Стретт. Які стосунки у Піппи з чоловіком тепер, невідомо.

Алекс Лоудон

Несподівано близько до королівської сім'ї Піппа підібралася, коли в 2010 році закрутила роман з одним Принца Вільяма, гравцем в крикет Алексом Лоудоном. Роман протримався сім місяців. Лоудон не впорався до того, що Піппа весь час була під прицілом об'єктивів преси.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Томас Кінгстон

Ще один близький друг Принца Вільяма мав стосунки з Піппою в 2011 році. Вони досі залишилися друзями. Коли Піппа виходила заміж, Томас з коханою був запрошений на свадбу. Зараз Томас Кінгстон одружений на племінниці Єлизавети II.

Ніко Джексон

Останнім хлопцем до Джеймса Мэттьза, став англійський банкір, з яким вона зустрічалася три роки до жовтня 2015 року. У момент їх відносин мама Ніко зазначала, що її син "дуже щасливий" і "повністю зачарований дівчиною. Але щось пішло не так.

Нагадаємо, раніше молоду маму Піппу Міддлтон відвідала найрідніша людина. Керол Миддлтон була помічена в п'ятницю, 19 жовтня, під час відвідин оселі її дочки Піппи. Фотографії опублікували в Mail Online.

На знімках видно, як 63-річна мама герцогині Кембриджської йшла в будинок Піппи Міддлтон і збирала посилки, які були залишені на вулиці. Серед них були деякі спеціальні дитячі подарунки і розкішний халат. Керол вибрала для осінньої погоди яскраве червоне пальто за 220 фунтів Боден і чорні черевики.

Її дочка Піппа народила свою першу дитину - хлопчика – 15 жовтня, зробивши Керол бабусею в четвертий раз. Її сестра, герцогиня Кембриджська вже є мамою принца Джорджа, п'яти років, принцеси Шарлотти, трьох років і п'ятимісячного принца Луїса.