Керол Міддлтон була помічена в п'ятницю, 19 жовтня, під час відвідин оселі її дочки Піппи. Фотографії опублікували в Mail Online.

На знімках видно, як 63-річна мама герцогині Кембриджської йшла в будинок Піппи Міддлтон і збирала посилки, які були залишені на вулиці. Серед них були деякі спеціальні дитячі подарунки і розкішний халат. Керол вибрала для осінньої погоди яскраве червоне пальто за 220 фунтів Боден і чорні черевики.

Її дочка Піппа народила свою першу дитину - хлопчика – 15 жовтня, зробивши Керол бабусею в четвертий раз. Її сестра, герцогиня Кембриджська вже є мамою принца Джорджа, п'яти років, принцеси Шарлотти, трьох років і п'ятимісячного принца Луїса.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Піппа народжувала сина в лікарні Сент-Мері - та ж приватна клініка, де Кейт народжувала всіх трьох своїх дітей. Дженніфер і її чоловік Джеймс Метьюз, як повідомляється, покинули лікарню у вівторок, 16 жовтня, ввечері, використовуючи бічну двері, щоб уникати уваги. Всього за кілька годин до цього молодший брат Піппи Джеймс Міддлтон відвідав молоду маму в лікарні.

35-річна британська світська левиця і молодша сестра герцогині Кембриджської народила сина 15 жовтня.

Це перша дитина Піппи Міддлтон. Відомо, що дитина народилася здоровою і досить великим. Його вага склала 4 кілограми. Над ім'ям для малюка батьки поки думають.

Кейт змогла подарувати своєму чоловікові спадкоємця. Відомо, що її чоловіком є колишній шотландський гонщик титулу Laird of Glen Affric Джеймс Меттьюс.

Нагадаємо, Піппа Міддлтон вперше стала мамою. У 35 років вона народила першого хлопчика.

Як повідомляв "Знай. ua", принц Гаррі може кинути вагітну Меган. Експерт зробив шокуючу заяву.

"Знай. ua" писав, що знаменитий кіт-екстрасенс показав, кого народить Меган Маркл. Популярний кіт Фенікс навіть не сумнівався в тому, з якої мисочки поїдати корм.