Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, яка нещодавно народила третього спадкоємця британської корони принца Луї, вразила шанувальників ніжним образом. Кейт вже офіційно вийшла з декрету і повернулася до своїх королівських обов'язків. Так, в цей раз герцогиня разом з чоловіком принцом Вільямом відвідала Всесвітній саміт з питань психічного здоров'я на рівні міністрів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу в Instagram.

Для благодійного заходу Кейт Міддлтон вибрала ніжно-лілове плаття трохи вище коліна. Волосся герцогині розпущене зі стриманою укладкою. На фотографії вона і її чоловік сидять на так званій "Лавці дружби" і завзято сміються.

Також на сторінці Кенсінгтонського палацу з'явилося відео, на якому принц Вільям і Кейт Міддлтон на тому ж саміті вносять свої штрихи в картину Даїро Варгаса. Як і на фото, на цьому ролику Кейт і Вільям радісно посміхаються, беруть у руки пензель і роблять невеликі мазки.

"На Всесвітньому саміті з питань психічного здоров'я герцог і герцогиня Кембриджські почули про ініціативи в області психічного здоров'я з усього світу, такі як "Лава дружби", яка використовується спеціально навченими общинними бабусями в Зімбабве як місце для вислуховування та підтримки людей з психічними захворюваннями", - йдеться в повідомленні Кенсінгтонського палацу.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Раніше повідомлялося, що принц Вільям розповів про найкращі моменти з поїздки в Африку. Принц Вільям поділився враженнями від свого офіційного візиту до Африки. Він побував у заповіднику, де живуть звірі, що знаходяться на межі вимирання. Виступаючи в Намібії, він сказав, що його дружина Кейт Міддлтон дуже переживала, що не змогла приєднатися до нього в поїздці. І навіть заздрить йому.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон відразу з декрету вирушила у справах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що принц Вільям жорстко познущався над дружиною.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кейт Міддлтон вітала британських військових з задертою спідницею.