Герцогиня Кембріджська Кейт Міддлтон ще на власному весіллі порушила королівський протокол. Замість зібраного у пучок волосся, вона залишила довгі локони на весільній зачісці.

Про це розповіла репортер Ешлі Пірсон, яка пише про життя королівської сім'ї, йдеться на сайті Cosmopolitan.

Ешлі Пірсон стверджує, що королівська сім’я напередодні весілля з принцом Вільямом наполегливо просила Кейт зібрали волосся у лаконічний пучок на весіллі. Однак герцогиня не погодилася і настояла на свому. Кейт Міддлтон завжди хотіла стати під венець із ніжною зачіскою, тому обрала легкі локони.

Зауважимо, що тоді майбутній чоловік принц Вільям підтримав вибір своєї обраниці. Йому Кетрін подобається найбільше саме у такому вигляді.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нині головною бунтаркою у королівській родині вважають новоспечену дружину молодшого брата Вільяма принца Гаррі Меган Маркл. А Кейт Міддлтон усі, навпаки, ставлять у приклад для наслідування. Однак Меган для свого весілля, яке відбулося у травні 2018 року, обрала традиційну зачіску й стриману сукню модного дому Givenchy.

Раніше “Знай.ua” писав, що повторити гардероб Кейт Міддлтон зможе кожна . Ці прості правила повинна знати кожна.

Нагадаємо, 19 травня відбулося довгоочікуване весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл. На весіллі трирічна дочка герцогів Кембриджських Шарлотта раптово повторила дитячу витівку свого дядька Гаррі: принцеса показала язик фотографам прямо з вікна автомобіля.

Знай.ua” писав, що Принц Гарри подарував коханій Меган відразу два чарівних подарунки, які відразу розтопили її серце.