Весілля принца Гаррі відбулася 19 травня 218 року, проте емоції довкола події не вщухають до сьогоднішнього дня.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що Кейт Мідлтон, які й інші представники королівської сім'ї перебували на велісьній церемонії. Проте сам захід виявився для неї не надто емоційним. Однак після появи 3-річної принцеси Шарлоти у платті подружки нареченої герцогиня була розчулена та навіть випустилка кілька крапель сліз.

Експерти відразу ж відзначили, що подібна поведінка з боку Мідлтон була передбачена та цілком нормальна адже напередодні весілля вона народила третю дитину, і її емоційний стан не встиг прийти у норму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фахівці вважають, що нестійкий гормональний фон став причиною того, що розчулена Кейт Міддлтон не змогла стримати сліз при вигляді дочки в білому платтячку.

Разом з тим варто відзначити, що шлях до ідеального стилю був нелегким для герцогині Кембриджської, але за кілька років вона змогла сформувати гардероб, якому багато хто може позаздрити. Як Кейт це вдалося і через що доведеться пройти Меган?

Звільнитися від улюблених заношених речей

Як і в будь-якої дівчини, у Кейт були свої улюблені речі, з якими вона ніяк не могла розлучитися. Це стосується ботильйонів і чобіт італійського бренду Aquaitalia. Тільки коли взуття сильно потріпалось, стилісти змогли переконати Кейт позбутися від улюбленої пари. Розум Кейт виявився сильнішим і вона замінила їх новими моделями інших брендів.

Купувати речі "оптом"

Стилістам знадобилося час, щоб переконати Кейт купувати по кілька пар зручних туфель і вбрання з ідеальною посадкою. Через цю особливість у ЗМІ навіть склалося враження, що герцогиня дуже бережлива, якщо одягає одне і те ж по кілька разів. Насправді – це лише п'ята пара зручних туфель або четверта сукню від Emilia Wickstead.

Уважно вибирати тренди

Дружині Вільяма після весілля довелося відмовитися від багатьох модних трендів. Королівська особа повинна виглядати стильно і стримано, тому Кейт вибирає класичні фасони.

Підганяти вбрання під дрес-код

Багато вбрання, яке пропонують дизайнери, зовсім не потрапляють під рамки королівського дрес-коду, тому герцогиня і її помічники по стилю докладають величезних зусилль, щоб підігнати образ під стандартний гардероб принцеси. У Кейт є ціла команда кравців, які змінюють форму рукава, подовжують спідниці, прибирають декольте або навіть шиють додатковий чохол для прозорих тканин.

Нагадаємо, племінниця принцеси Діани як дві краплі води схожа на дочку Кейт Мідллтон.

Як повідомляв "Знай.ua", принц Гаррі з вагітною Меган Маркл з'їжджають через скандал.

Також "Знай.ua" писав, як Меган Маркл і принц Гаррі назвуть дитину.

Кейт Мідлтон та Меган Маркл звинуватили у порушенні королівського протоколу