Дитина принца Гаррі і Меган Маркл побачить світ ще дуже нескоро. Незважаючи на те, що королівський первісток має народитися навесні, в Мережі вже почалися бурхливі суперечки стосовно імені, яке батьки дадуть малюкові. Залишилося зовсім трохи і букмекери почнуть приймати ставки на всілякі варіанти.

Зовсім нещодавно, під час прийому в Лондоні, принц Чарльз ще більше розпалив інтерес громадськості, розповівши, які імена розглядає знамените подружжя.

Принц Чарльз

"До речі, пані та панове, мій син Гаррі розповів мені, що під час їхнього недавнього туру по Австралії йому та його дружині було запропоновано дуже багато варіантів імен. Тільки між нами, я підозрюю, що імена Кайлі і Шейн можуть потрапити в шорт-лист" принц Чарльз

На думку більшості експертів, Меган Маркл і принц Гаррі будуть обирати серед традиційних варіантів. За даними компанії Expedia, найпопулярніші королівські імена зараз – Альберт і Вікторія.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, остання поява Меган Маркл на публіці виявилася для неї не найвдалішою. Дружину принца Гаррі знову розкритикували за зовнішній вигляд. Спочатку користувачі і ряд західних таблоїдів звинуватили Маркл в тому, що вона знову скопіювала образ Кейт Міддлтон.

А потім і зовсім розкритикували її за порушення королівського протоколу, пише Elle. Шанувальники королівської сім'ї впевнені, що дружина принца Гаррі намагається всю увагу преси перетягнути на себе і навіть копіює стиль герцогині Кембриджської. Приводом для нової хвилі чуток стала остання поява родичок на публіці.

Кейт Міддлтон

У середу, 21 листопада, Кейт з офіційним візитом відвідала Університетський коледж Лондона, де ознайомилася з новими дослідженнями в галузі нейробіології. На заході герцогиня з'явилася в костюмі-двійці винного кольору бренду Paule Ka, чорній водолазці і туфлі на стійкому каблуці.

Як повідомляв портал Знай.uа, королева Єлизавета II розкритикувала наряд Меган Маркл і порадила їй забути про голлівудські уподобання і почати виглядати як принцеса.

Також Знай.uа писав, що у зв'язку з поповненням в сім'ї, принц Гаррі і Меган Маркл вирішили покинути Кенсінгтонський палац.