У вівторок, 4 грудня, 36-річна Кейт Міддлтон і 36-річний принц Вільям провели свою першу офіційну зустріч в цьому місяці, яка видалася особливо урочистою через наближення новорічних свят.

Герцог і герцогиня Кембриджські відвідали різдвяну вечірку, влаштовану для членів сімей військовослужбовців RAF, яка пройшла в Лондоні. Головною метою заходу стала підтримка персоналу королівської авіабази "Акротірі", що працює на Кіпрі в період свят. Як відомо, близько 7500 солдатів не матимуть змоги відсвяткувати Різдво зі своїми близькими.

Для візиту Кейт обрала картату спідницю-міді від Cathrine Walker різдвяних кольорів – червоний, зелений, білий – та чорний топ з дрібними гудзиками з шотландського кашеміру від Brora. Свій образ Міддлтон доповнила замшевими чорними чобітьми. Кетрін розпустила волосся і одягнула вишуканий годинник від Cartier.

Принц Вільям, в свою чергу, з'явився на вечірці в темно-синьому светрі-поло і брюках в тон.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пару зустріли з дотриманням милої різдвяної традиції: перед знайомством з працівниками авіабази Кейт і Вільям прогулялися під романтичним штучним снігом, який розпорошувався зі спеціальної гармати.

Під час заходу Кейт і Вільям також познайомилися з дітьми військовослужбовців і поспостерігали за тим, як вони виготовляють оригінальні прикраси та частування для свят, що наближаються. Крім того, сім'ї військовослужбовців мали змогу фотографуватися на території заходу і відразу ж відправити фотокартки своїм чоловікам на Кіпр через пошту.

А вже наступного дня – у вівторок, 5 грудня, Кейт Міддлтон і принц Вільям проведуть ще один офіційний прийом, але вже на Кіпрі. Пара відвідає військову авіабазу "Акротірі", на якій поспілкується з її працівниками та допоможе їм у вирішенні нагальних проблем.

Нагадаємо, особистий стиліст Кейт Міддлтон розкрив її головний секрет

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон ще на весіллі порушила королівський протокол.

Також Знай.ua писав, членам королівської родини доводиться дотримуватися багатьох правил.