Особиста помічниця королеви Єлизавети II Саманта Коен збирається покинути палац відразу після народження дитини принца Гаррі і Меган Маркл.

У світі вже давно ходять чутки про нестерпний характер герцогині Сассекської. Плинність кадрів з Кенсінгтонського палацу тільки підтверджує ці домисли. Слідом за Емі Перікл, яка несподівано перестала працювати з Меган місяць тому, посаду помічниці вирішила залишити і Саманта Коен. 50-річна жінка припинить свою роботу як тільки у Меган народиться первісток.

Меган Маркл
Меган Маркл

Варто відзначити, що Саманта не з боязкого десятка, і за свої зухвалі манери навіть отримала прізвисько "пантера". Багато років вона була однією з щирих помічників Єлизавети II та її особистим секретарем.

У 2016 році Саманта отримала титул командора Королівського Вікторіанського ордена. На початку 2018 року її познайомили з Меган Маркл, яку потрібно було "ввести" у світ суворих заборон та етикету.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спачатку передбачалося, що Коен лише на деякий час стане особистою асистенткою Меган, і повернеться до своїх обов'язків відразу після весілля. Але незабаром після цього принц Гаррі позбувся свого персонального помічника — Едвард Лейн Фокс попросив розрахунок після п'яти років роботи, — герцог і герцогиня Сассекські прохали Саманту залишитися і стати довіреною особою не тільки Меган, але і Гаррі.

"Відхід Саманти буде найбільшою втратою для герцога і герцогині Сассекських. У майбутньому Меган знадобиться заміна і, цілком можливо, на цей раз вибирати доведеться не з числа придворних і королівських службовців", - повідомив інсайдер.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Інсайдери також повідомляють, що помічниця Меган Меліса також вирішила звільнитися через півроку на престижній посаді. Причиною звільнення називають грубе поведінку Маркл з персоналом.

Нагадаємо, Принц Вільям не перестає жартувати над своєю дружиною Кейт Міддлтон.

Раніше Знай.ua повідомляв, в ефірі радіо BBC Radio 4 вийде комедійний мюзикл присвячений 37-річної Меган Маркл і 34-річному принцу Гаррі. Його назва - "Шостий у черзі на престол і я" (The Sixth in Line to Be King and I).

Також Знай.ua писав, інсайдери знову заявили про те, що королівської сім'ї коїться щось недобре і між її членами стався черговий конфлікт.