Меган Маркл до заміжжя з принцом Гаррі була світською знаменитістю, бо мала багато подруг серед зірок. Однією з них є Серена Вільямс, яка розповіла, як змінилася Маркл після початку вагітності. Вона зізналася, що Вона дуже мила і порадила їй змінити свою поведінку. Про це розповідає Daily Mail.

Меган Маркл і Серена Вільямс дружать вже більше трьох років. Краща тенісистка світу також була серед запрошених гостей на весілля Меган Маркл і принца Гаррі. Незважаючи на те, що тепер Маркл не звичайна актриса, а герцогиня, за словами Серени, вона абсолютно не змінилася.

"Я питаю її, як справи. А вона мені відповідає: "Ні, стривай, як твої справи?" Я їй кажу: "Ти така мила, але я дійсно хочу дізнатися, як у тебе справи! Меган, перестань бути такою милою. Ти ж вагітна, хіба у тебе не повинні бушувати гормони? Чому ти така люб'язна?" Але в цьому вся вона, вона завжди такою була", - говорить Серена.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в ефірі радіо BBC Radio 4 вийде комедійний мюзикл присвячений 37-річній Меган Маркл і 34-річному принцу Гаррі. Його назва - "Шостий у черзі на престол і я" (The Sixth in Line to Be King and I).

За даними британських ЗМІ, творці цього мюзиклу були натхненні роботами композитора Річарда Роджерса і поета Оскара Хаммерстайна, творчий союз яких був вельми популярний в 40-50-ті роки минулого століття.

Також повідомлялося, що буквально днями дружина 44-го президента Сполучених Штатів і мати двох дітей Мішель Обама знялася для обкладинки журналу Good Housekeeping. Так, в інтерв'ю виданню колишня перша леді США розповіла, які поради дала б при зустрічі герцогині Сакссеській.

На думку дружини Барака Обами, Меган Маркл не потрібно поспішати, а звикати до життя в королівській родині потихеньку. Тоді їй буде простіше адаптуватися.

Нагадаємо, що остання поява Меган Маркл на публіці виявилася для неї не найвдалішою.

Раніше Знай.uа повідомляв, останні чутки про те, що герцогині британської королівської сім'ї не ладнають знайшли своє підтвердження.

Знай.uа писав, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон ще на власному весіллі порушила королівський протокол.