Буквально днями дружина 44-го президента Сполучених Штатів і мати двох дітей Мішель Обама знялася для обкладинки журналу Good Housekeeping. Так, в інтерв'ю виданню колишня перша леді США розповіла, які поради дала б при зустрічі герцогині Сассекській.

На думку дружини Барака Обами, Меган Маркл не потрібно поспішати, а звикати до життя в королівській родині потихеньку. Тоді їй буде простіше адаптуватися.

"Як і я, Меган, ймовірно, ніколи не мріяла про такий поворот долі. Тиск, який вона відчуває з усіх боків, іноді може відчуватися. Тому моя найбільша порада – це дати собі час і не поспішати робити що-небудь", – сказала Мішель.

Мішель Обама

При цьому вона додала, що герцогині Сассекській варто братися за благодійні проекти, які будуть близькі їй – це зробить її щасливішою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Існує так багато можливостей творити добро, маючи таку платформу. Я вважаю, Меган може максимізувати свій вплив на інших, а також власне щастя, якщо вона буде робити те, що резонує з її особистістю", – наголосила Обама.

Як повідомлялося раніше, відомий фахівець з мови тіла Джуді Джеймс з'ясувала, що конфлікт між Меган Маркл і Кейт Міддлтон зародився вже досить давно. Перші промінчики конфлікту почали з'являтися після того, як вони разом відвідали форум королівського благодійного фонду в лютому цього року.

Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Нагадаємо, що 3 грудня в Лондоні відбулася презентація книги Мішель Обами Becoming ("Становлення"). Колишню першу леді США прибула послухати Герцогиня Сассекська Меган Маркл. Після подання мемуарів жінки на довгий час усамітнилися.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно Кейт Міддлтон нібито вдарила по обличчю герцогиню Сассекську Меган Маркл за те, що та підвищила голос на когось із членів її команди в палаці. Королівська сім'я прокоментувала ці чутки.

Також портал Знай.uа писав, що стала відома причина, з якої герцогиня Сассекськая Меган Маркл пропустила весілля Пріянки Чопри. З'ясувалося, що вона погано себе почуває через вагітність.