Американська актриса Меган Маркл після одруження з принцом Гаррі стала однією з найпопулярніших і обговорюваних персон світу. Все, що стосується герцогині Сассекскої, викликає інтерес численних шанувальників. Багато дівчат мріють бути схожими на герцогиню.

Практично точну копію Меган знайшли абсолютно випадково в Росії. Користувачі відзначають неймовірну схожість жінок. Фото виклав на своїй сторінці в Instagram російський фотограф Владислав Бурнашев.

Автор знімків пише, що знімав опитування на вулицях Єкатеринбурга. Вже під час перегляду матеріалів помітили, що одна з жінок дуже схожа на Меган Маркл. Фотограф опублікував знімки російської дівчини і запитав у передплатників, дійсно є схожість з герцогинею.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Знімав опитування на вулицях Єкатеринбурга. І вже при монтажі виявив, що одна з опитаних схожа на Меган Маркл, дружину принца Гаррі, колишню американську акторку і фотомодель. Як вважаєте, чи є схожість?" - фотограф звернувся до користувачів соцмережі в описі до посту.

У Мережі відзначили, що дівчата практично не відрізняються. Деякі юзери відзначили, що самі не здогадалися б, що це не Маган Маркл.

"Мейк, зачіску та вечірню сукню - і не відрізнити буде. Можна новину давати: Меган в Єкатеринбурзі!" – пишуть користувачі.

Зазначимо, що це вже не перший двійник герцогині, раніше в ЗМІ потрапили знімки моделі plus-size Еріки Лорен з Лос-Анджелеса. Не можна не помітити схожість між нею і Меган. Але американки сильно відрізняються своїми фігурами. Риси обличчя пишнотілої дами дуже схожі з Маркл, але форми її тіла набагато більші.

Багато, хто побачив знімки Еріки Лорен, подумали, що це і є Меган Маркл, тільки сильно розповнівшої. Дівчина і сама зауважує схожість з членом королівської сім'ї і сприймає порівняння з нею за комплімент.

Вона навіть опублікувала на своїй сторінці фото, де з близької ракурсу показала своє обличчя, зіставивши його з обличчем знаменитості. Лорен не приховує, що вона також, як і Меган Маркл, "наполовину чорна і наполовину біла".

Нагадаємо, 17-річний підліток витратив десятки тисяч, щоб стати копією Кім Кардашьян.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у США знайшли дівчинку Еммі Аллан, яка дуже схожа на Емму Уотсон в дитинстві. Її постійно приймають за її героїню з "поттеріани" Герміону Грейнджер, і сама вона не дуже рада цій подібності.

Також "Знай.uа" писав, Ана Чері показала двійника.