Виявилося, що у світових знаменитостей є свої двойники не тільки серед людей, але і у світі тварин. І часом харизмою вони не поступаються голлівудським акторам.

Знаменитий співак Снуп Дог завдяки тощему особі дуже схожий на маленького пса з презирливим прищуром.

Актор Семюел Л. Джексон часто грає похмурих персонажів. Як наприклад, в "Джанго звільнений". І його двійником у світі тварин виявився не менш похмурий пес.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Гідну конкуренцію в Голлівуді харизматичному Джону Траволті може скласти цей блакитноокий пес.

Актор Девід Трелфолл, хоча і грає часом самих неприємних персонажів, як в серіалі "Бесстыдники", але насправді має дуже приємною зовнішністю. І двійник у нього теж неймовірно привабливий і чарівний.

Далай Лама за своє доброзичливе обличчя удостоївся порівняння з цією чарівною ламою.

Мадонна відома своєю неймовірною фізичною формою і розтяжкою. У світі тварин їй конкуренцію може скласти тільки жаба.

Кім Кардашьян під час вагітності один раз вийшла у вкрай невдалому чорно-білому платті. За це її двійником стала хоч і велика, але красива касатка.

Співачка Ріанна в пошуках власного стилю пробувала різні кольори волосся і укладання. І в один з цікавих образів її двійником стала мила альпака.

Нагадаємо, Ана Чері показала двійника. Ана Чері витрачає багато часу і зусиль на тренування, що приносить відмінні плоди.

Як повідомляв Знай. ua, названі найбагатші співачки світу за версією Forbes. Доходи цих виконавиць здивують багатьох успішних бізнесменів.

Знай. ua писав, що двійник Герміони Грейнджер змусив весь світ дійсно повірити в магію. Дев'ятирічна дівчинка дуже схожа на голлівудську актрису в дитинстві.