Над Кремлем посеред ночі зафіксували військові гелікоптери неподалік від будівлі Міноборони РФ.

На кадрах видно, як вони вилетіли з Кремля, один - з сіткою, а в ній ніби хтось стоїть. Як відомо, на Мі-8 любить літати Путін. ФСО розкрили секрет: все це "планові навчання".

Гучний політ військових вертольотів у Москві над Кремлем швидше за все пов'язаний зі знесенням одного з корпусів Кремля. Таку думку у коментарі "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик Ілля Пономарьов.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Дивіться: Гелікоптери над Кремлем, військові навчання

Він нагадав, що взагалі польоти над Кремлем суворо заборонені і виключення не робиться навіть для президента.

"Так, двійників повезли відпрацьованих... Хоча насправді, в двійників я не вірю, бо це занадто небезпечно для самого Путіна – опинитися в такій підвісці. Якщо є двійник – він же може виявитися кращим за оригінал в якийсь момент", – пожартував Пономарьов.

Він припустив, що причина польоту – недавнє знесення чотирнадцятого корпусу Кремля, звідки тепер можуть вивозити якісь великі деталі, наприклад статуї.

Нагадаємо, Євросоюз почне стеження за гаманцями українців.Як повідомляв "Знай.ua", під час богослужіння у Неаполі сталося неймовірне диво. Також "Знай.ua" писав, скандального російського репера кинули за ґрати.