Первомайський суд Краснодара, Росія заарештував репера Хаскі (Дмитра Кузнєцова) на 12 діб, його визнали винним у вчиненні дрібного хуліганства . Пряму трансляцію з засідання вела "Медиазона".

На Хаскі склали три адміністративні протоколи, повідомив адвокат Олексій Аванесян.

Реперу поставили незаконну організацію масового перебування громадян в громадських місцях, дрібне хуліганство, поєднане з непокорою законній вимозі представника влади, а також відмова пройти медичний огляд.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Суддя Вікторія Глушенко перекваліфікувала протокол з частини 2 статті 20.1 КоАП на частину 1 цієї ж статті. Таким чином вона виключила склад про непокору розпорядженням поліцейського.

Репер не визнав провину. Він розповів, що поліцейські просто схопили його за ноги і зтягнули з машини, не представившись і не пред'явивши жодних вимог.

В суді Хаскі зазначив, що готовий сплатити штраф і компенсувати завдані збитки. Він також попросив не призначати йому адміністративний арешт за концертів в інших містах. За словами адвоката Наталії Жданович, у репера на утриманні вагітна дружина.

Під час очікування в залі суду журналісти принесли пакет з йогуртами і печивом, і роздали їжу один одному і глядачам. Патрульні також дозволили зробити селфи з репером — до нього вишикувалася черга.

Раніше ми писали, що у Краснодарі, Росія затримали відомого репера Дмитра Кузнєцова, більш відомого як Хаскі, повідомило правозахисне відділення організації "Відкрита Росія". За словами активістів, з музикантом знаходиться адвокат.

На 21 листопада у Хаскі запланований концерт в місцевому клубі, який він дає під час "Проказа-туру".

Раніше повідомлялося, що поліція призначила лінгвістичну експертизу його текстів на предмет екстремізму, перевірка триватиме місяць, а до її завершення виступу Хаскі небажані.

Також раніше повідомлялося, що відеохостинг YouTube заблокував для російської аудиторії відеокліп російського репера Дмитра Кузнєцова, більш відомого як Хаскі, на пісню "Юда".

Нагадаємо, зірку російського хіп-хопу Дмитра Кузнєцова, більше відомого як Хаскі, серйозно підстрелили в Підмосков'ї під час зйомок кліпу.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що репера "Хаскі" повісили в Москві, поліція на вухах.

Також раніше Знай.uа повідомляв, що репер Хаскі присвятив Мотороллі пісню.