Користувачів мережі потішив і спантеличив президент Росії Володимир Путін на зустрічі з патріархом Росії. Нове відео швидко стало вірусним в Інтернеті. І вся справа в одній деталі.

Дивні кадри опублікував прокремлівський журналіст Дмитро Смирнов в Twitter. На відео можна зауважити похмурий вигляд президента РФ. Однак увагу привернула рука Путіна.

Президент при ходьбі розмахував правою рукою, що дуже невластиве йому. Багато разів його ходу відзначали, як "офіцерську". Для неї характерне збереження рук уздовж тулуба під час руху. Користувачі тут же знову припустили, що перед ними двійник.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Чет зажурилися", "Твоє обличчя і обличчя твого друга, коли ви - ізгої", - іронізують користувачі.

Коментатори припустили, що на публіку знову вийшов "непідготовлений двійник".

"Чому чергового двійника Путіна погано підготували - і голос мультяшний, і обидві руки рухаються. У Путіна права рука без руху завжди при ходьбі. Депремировать", - пишуть під постом Смирнова.

Раніше повідомлялося, що Скасування акта про передачу території України під адміністрацію Російської церкви, фактично, припинила існування в Україні УПЦ Московського патріархату. Про це в інтерв'ю "ВВС Україна" заявив архієрей Константинопольської церкви, представник Вселенського патріархату архієпископ Тельмиский Іов.

"Скасуванням акту 1686 скасована адміністрація Московською церквою Київської митрополії і всіх єпархій в Україні", — сказав архієпископ.

Нагадаємо, агенти Кремля не сплять ночами, Путін готовий платити величезні гроші. Росія могла докласти руку до виходу Британії з ЄС.

Як повідомляв Знай. ua, путінська церква більше не існує в Україні. В Україні більше не існує УПЦ МП.

Знай. ua писав, що Путін відкрив новий фронт в Україні. список РФ не потрапили Ігор Коломойський, Рінат Ахметов і Дмитро Фірташ.