Королівська сім'я твердо вирішила розставити крапки над "і" у всіх питаннях, пов'язаних з переїздом, а заодно і покласти кінець пліткам, які його супроводжують.

Нещодавно, на сторінках таблоїду The Sun, посилаючись на перевіреного інсайдера, писали про дуже неприємний інцидент, який трапився ще до весілля Гаррі і Меган. Нібито Кейт Міддлтон вдарила по обличчю герцогиню Сассекську Меган Маркл за те, що та підвищила голос на когось із членів її команди в палаці.

Всі західні ЗМІ тут же підхопили слух, після чого представники королівської сім'ї дали вичерпний коментар виданню The Mirror.

В офіційній заяві Букингемського палацу йдеться:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Цього ніколи не було".

Інше джерело повідомило виданню Vanity Fair, нібито герцогиня Сассекська впевнена, що британська преса веде проти неї цілу кампанію, щоб оббрехати і отримати відповідну реакцію.

"Вона засмучена, але з усіх сил намагається не читати нічого з того, що пишуть про неї в пресі. Найголовніше для Меган – що думають і знають про неї близькі люди. Все інше – лише дурний галас". джерело

Нагадаємо, стала відома причина, з якої герцогиня Сассекська Меган Маркл пропустила весілля Пріянки Чопри. Відомо, що Вона погано себе почуває через вагітність.

Меган Маркл і Пріянка Чопра – кращі подруги. Вони познайомилися під час акторської роботи Маркл в серіалі "Форс-мажори". Однак близьке оточення королівської сім'ї повідомило, що церемонія весілля Чопри і її нареченого американського співака Ніка Джонаса відбудеться без присутності королівської сім'ї.

Недавно принц Гаррі та його дружина Меган Маркл повернулися з подорожі по Австралії і зараз хочуть відпочити. Меган чекає дитину і перебуває на п'ятому місяці вагітності.

Раніше “Знай.uа” писав, батько герцога Сассекського принц Чарльз розповів, які імена для своєї майбутньої дитини розглядає знамените подружжя.

Також “Знай.uа” писав, що остання поява Меган Маркл на публіці виявилася для неї не найвдалішою.