Батько герцогині Сассекської Томас Маркл розповів подробиці про свої відносини з донькою Меган у інтерв’ю виданню Daily Mail. Він заявив, що не розуміє, чому Меган та її чоловік принц Гаррі перестали з ним спілкуватися.

Попередня співпраця батька герцогині з пресою закінчилися гучним скандалом. Томас Маркл напередодні весілля доньки зробив для ЗМІ декілька постановочних фото. До цих фото у статті також було додане відео, яке підтверджувало співпрацю чоловіка з папараці.

У новому інтерв’ю Томас закликав Меган не вірити чуткам, які про нього розповідають. ЗМІ поширювало інформацію, що його не запросили на перше весілля доньки з продюсером Тревором Енгельсон в 2011-му році. Однак Томас показав свою фотографію, де він позує разом з донькою на урочистостях. Фото було зроблено незадовго до початку церемонії одруження, яка відбувалася на Ямайці. За словами батька Меган, його просто не сфотографували безпосередньо на пляжі, тому що там була лише молодь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Томас Маркл також стверджує, що саме він з матір’ю герцогині Сассекської Дорією вели Меган до імпровізованого вівтаря. Цікаво, що батько дівчини також заявив про те, що усім гостям тоді роздали подарункові набори, у яких були маленькі пакетики з марихуаною.

“Це незаконно, але на Ямайці на це не звертають особливої ​​уваги. Там це практично звичайне явище. Я не курю марихуану і, наскільки я знаю, Меган теж. Я не пам'ятаю, що зробив зі своїм пакетиком - думаю, віддав його комусь”, - розповів 74-річний Маркл.

На додачу до своїх слів батько Меган Маркл показав журналістам листівки від доньки, у яких вона висловлює йому свою любов. А також медичну довідку, яка підтверджує, що під час церемонії одруження Меган з принцом Гаррі він перебував у лікарні.

Подейкують, що стосунки герцогині з батьком не клеїлися давно. Зараз же Томас Маркл всіляко намагається захистити доньку від нападок преси. Та вона не контактує з батьком. Хоч Томас і намагається всіляко відновити зв’язок з донькою. Він навіть телефонував колишній дружині Дорії, з якою вони розлучилися, коли Меган було 2 роки, і запитував причину відмови доньки спілкуватися з ним. До слова, мати досі залишається дуже близькою з донькою.

Нагадаємо, що інсайдери знову заявили про те, що в королівської сім'ї коїться щось недобре і між її членами стався черговий конфлікт. Наближені до сім'ї люди заявили, що принц Гаррі і принц Вільям сильно посварилися.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що остання поява Меган Маркл на публіці виявилася для неї не найвдалішою.

Також портал "Знай.uа" писав, що стала відома причина, з якої герцогиня Сассекськая Меган Маркл пропустила весілля Пріянки Чопри. З'ясувалося, що вона погано себе почуває через вагітність.